Lajit‪» Koiravarusteet‪» Valjaat‪» Non-stop Dogwear Line Harness Grip‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.5.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.10.2023
Yleisarvosana
En keksi mitään pahaa sanattovaa. Materiaalit vaikuttavat kestäviltä, koira oli täysin sinut valjaiden kanssa päivästä 1 alkaen. Helppo pukea ja riisua.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.10.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
hyvä istuvuus, kevyt, kätevä ja turvallinen… koirani rakastaa sitä!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.2.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.12.2022
Yleisarvosana
Juha L. vahvistettu ostaja, 17.11.2022
Yleisarvosana
Koira tykkää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.11.2022
Yleisarvosana
Täydelliset valjaat isolle, vahvalle ja pitkäkroppaiselle koiralle. Tälläisiä olen etsinyt kauan, ihanaa että tuli tämä kahvallinen versio. Kokojen puolesta koira oli kokotaulukon mukaan koon 7 loppupäässä joten tilasin sovitukseen sekä 7 että 8 koot, ja lopulta koko 8 oli parempi, sillä siinä jäi paljon säätövaraa, ja jäi tarpeeksi kauas kainaloista. Toivottavasti tulevaisuudessa tulee myös lisää värivaihtoehtoja, mutta mustakin väri on hyvä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Koirani kaula on 40 cm ja vartalo 69 cm, joten ostin koon 5. Valjaiden todellinen kaulan ympärysmitta oli kuitenkin 42 cm, joten ei ole kyse siitä, että en voisi käyttää niitä, mutta se on melko vaikea pukea ja riisua. Kaulan ympärysmitta ei ole säädettävissä, joten jos vyötärön ympärysmitta sen sallii, ajattelin, että olisi parempi ostaa koko, joka on noin 3 cm suurempi kuin niskan ympärysmitta. Koska rintakehä on tehty melko pieneksi, suuren lyijykoukun kiinnittäminen on melko vaikeaa. Mutta kaiken kaikkiaan mielestäni rakenne on melko vankka. Se ei ole yhtä näyttävä kuin rapujen ristivaljaat, joten se sopii erinomaisesti lyhyille lenkkeille kaupungissa ja kävelylle.
hlj...@...om vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet valjaat,mutta päästäbät väriä. En suosittele vaaleaturkkisille ja valkoisille koirille. Jäävät tämän takia ikävä kyllä käyttämättä.