Lajit‪» Koirailu‪» Valjaat‪»

Non-stop Dogwear Line Harness Grip

Non-stop Dogwear Line Harness Grip

Non-stop Dogwear Line Harness Grip
Non-stop Dogwear Line Harness Grip
Non-stop Dogwear Line Harness Grip
Non-stop Dogwear Line Harness Grip
Non-stop Dogwear Line Harness Grip
Non-stop Dogwear Line Harness Grip

Kampanjahinta
47,92 + toimituskulut
Alin hinta 30 vrk sisällä 50,92 €
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 59,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Non-stop Dogwear Line Harness Grip Black
Black


Koko
1
2
3
4
5
6
7
8
9Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Metsästys, 23, varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Non-stop Dogwear Line Harnss Grip on aktiiviseen jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu monipuolinen kahvallinen valjas koirille. Se on suunniteltu ergonomiseksi niin, että koiran hartiat voivat liikkua vapaasti. Erinomainen vaihtoehto kävelyille, metsästykseen, jäljestykseen ja lenkkeilyyn. Line Harness Gripin pohjana on ollut Non-stopin rakastettu Line Harness.

Selkäpuolen kahvan avulla koira on helppo auttaa esteiden yli ja koirasta saa myös varman otteen esimerkiksi ohitustilanteissa tai liikenteen ollessa vilkasta. Useat hihnan kytkentävaihtoehdot tekevät tästä valjaasta monipuolisen jokapäiväiseen käyttöön. Selän päällä olevan kiinnityspisteen lisäksi valjaassa on silmukka jäljestysliinan kiinnittämiseksi mahan alapuolelle. Tämän ansiosta koira voi jäljestää ilman, että liina sotkeutuu sen jalkoihin. Koosta 3 eteenpäin valjaista löytyy kangaslenkki myös edestä, jonka avulla koira voidaan opettaa kulkemaan vetämättä.

Valjaat ovat rinnan ympäriltä säädettävät ja pukeminen sekä riisuminen on vaivatonta. Ensimmäisellä käyttökerralla sovittaa säädöt oikein ja jatkossa valjaat saa päälle sekä pois molemmilta puolilta löytyvien kestävien Duraflex®-solkien avulla.

Näkyvyyttä ja turvallisuutta lisäämään valjaisiin on laitettu 3M™-heijastimet. Valjaiden sisäpuolen materiaalit menevät päälleikkäin, eikä kovia, hankaavia ja epämukavia reunoja pääse syntymään. Saumojen sileät puolet ovat aina koiran vartaloa vasten. Materiaalina on kestävä nailonkangas ja pehmusteosat ovat suljettua solurakennetta, joka ei pääse imemään vettä itseensä. Kovimman rasituksen kohdissa on käytetty vahvikkeena Hypalonia kestävyyden takaamiseksi.
  • Nailon-ripstop
  • Pehmusteissa vettä imemätön suljettu solurakenne
  • Alumiininen D-rengas
  • Hypalon-vahvikkeet
  • Duraflex®-soljet
  • Heijastavat 3M™-yksityiskohdat
  • Kolme kiinnityskohtaa hihnalle (kaksi koossa 1-2)
Kokotaulukko

Koko Kaulan ympärys Rinta
1 23-27 cm 30-42 cm
2 26-30 cm 36-54 cm
3 28-32 cm 39-62 cm
4 32-36 cm 41-68 cm
5 36-40 cm 52-78 cm
6 40-47 cm 56-87 cm
7 46-51 cm 61-92 cm
8 51-57 cm 67-102 cm
9 57-63 cm 70-112 cmTuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 370 x 270 x 30 mm.


Paino
0,166 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.10.2023
Yleisarvosana
En keksi mitään pahaa sanattovaa. Materiaalit vaikuttavat kestäviltä, koira oli täysin sinut valjaiden kanssa päivästä 1 alkaen. Helppo pukea ja riisua.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.10.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
hyvä istuvuus, kevyt, kätevä ja turvallinen… koirani rakastaa sitä!
Juha L. vahvistettu ostaja, 17.11.2022
Yleisarvosana
Koira tykkää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.11.2022
Yleisarvosana
Täydelliset valjaat isolle, vahvalle ja pitkäkroppaiselle koiralle. Tälläisiä olen etsinyt kauan, ihanaa että tuli tämä kahvallinen versio. Kokojen puolesta koira oli kokotaulukon mukaan koon 7 loppupäässä joten tilasin sovitukseen sekä 7 että 8 koot, ja lopulta koko 8 oli parempi, sillä siinä jäi paljon säätövaraa, ja jäi tarpeeksi kauas kainaloista. Toivottavasti tulevaisuudessa tulee myös lisää värivaihtoehtoja, mutta mustakin väri on hyvä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Koirani kaula on 40 cm ja vartalo 69 cm, joten ostin koon 5. Valjaiden todellinen kaulan ympärysmitta oli kuitenkin 42 cm, joten ei ole kyse siitä, että en voisi käyttää niitä, mutta se on melko vaikea pukea ja riisua. Kaulan ympärysmitta ei ole säädettävissä, joten jos vyötärön ympärysmitta sen sallii, ajattelin, että olisi parempi ostaa koko, joka on noin 3 cm suurempi kuin niskan ympärysmitta. Koska rintakehä on tehty melko pieneksi, suuren lyijykoukun kiinnittäminen on melko vaikeaa. Mutta kaiken kaikkiaan mielestäni rakenne on melko vankka. Se ei ole yhtä näyttävä kuin rapujen ristivaljaat, joten se sopii erinomaisesti lyhyille lenkkeille kaupungissa ja kävelylle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet valjaat,mutta päästäbät väriä. En suosittele vaaleaturkkisille ja valkoisille koirille. Jäävät tämän takia ikävä kyllä käyttämättä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: