Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Non-stop Dogwear


Non-stop Dogwear on norjalainen laadukkaiden koiravarusteiden valmistaja. Ensimmäiset Non-Stop Dogwearin vetovaljaat valmistettiin omaan käyttöön koirahiihtoon, nimenomaan koiran tarpeet huomioon ottaen. Perinteisten koiravaljakkovaljaiden pohjalta ommellen, testaten ja kehittäen syntyi Freemotion-valjas, joka sallii koiran täydellisen liikkuvuuden ja "vapauttaa koiran potentiaalin", kuten valmistajan slogan kuuluu. 

Non-Stop Dogwearin vetovyöt on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille, niin kilpailuihin kuin jokapäiväiseen lenkkeilyynkin. Non-Stop Dogwearin vetonarut ja valjaat ovat valistunut valinta koirapyöräilyyn, kärryajoon ja koirahiihtoon tai muihin koira-aktiviteetteihin.
Non-Stop Dogwearin takit ja haalarit suojaavat koiraa ja lisäävät näkyvyyttä rajoittamatta liikkuvuutta. Merkiltä löydät myös makuualustat ja -pussit‪, suojatossut, pelastusliivit ja muut koirailutarvikkeet arkilenkkikäyttöön, metsästykseen ja valjakkourheiluun.

Yhteistyössä ammattilaisten ja koiraurheilijoiden kanssa Non-Stopin tiimi kehittää korkealaatuisia ja toimivia varusteita kestävästi ja ympäristöystävällisesti kaiken kokoisille koirille ja heidän omistajilleen arkeen ja harrastustoimintaan.

www.nonstopdogwear.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Unleash your potential
World's first pet brand to become bluesign® SYSTEM PARTNER