Lajit‪» Hiihto‪» Maastohiihto‪» Sukset‪» Perinteinen‪» Pitopohjasukset‪» Peltonen SkinPro 2.0 pitokarvasukset‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Harri J. 18.3.2022
Yleisarvosana
Itse en ole saanut suksea toimimaan vielä kunnolla. 100km takana ja sukset on käytetty kahdesti ammattilaisella voitelussa. Voide ei tartu jostain syystä sukseen ja 5-8km hiihdon jälkeen alamäkeenkin joutuu työntämään vauhtia. Märällä tai jäisellä latupohjalla ei minkäänlaista pitoa. Perinteistä pystyy hiihtämään ainoastaan tasaisella maastolla tasatyönnöin. Vuorotyönnöstä tasaisella tai nousuista juosten tai kävellen tikkaamalla voi vain haaveilla, koska ylämäet täytyy mennä sivuttain pidon totaalisen puutteen vuoksi. Jos yrittää mennä kuokkaa ylämäkeen lentää nenälleen, koska silloin karva haukkaa kyllä kiinni latupohjaan. 300€:n suksiksi ei voi kehua kyllä ainakaan vielä kovin paljoa. Itsellä suksissa Rottefella siirrettävät siteet ja niistäkin vain minimaalinen apu (lähinnä luiston suuntaan).
Anonyymi 18.3.2021
Yleisarvosana
Toimivat kuten pitää
Otto P. 16.3.2021
Yleisarvosana
Viiden tähden sukset. Hyvin pelittää, pitoa ja luistoa löytyy. Enempää en osaa sukselta vaatia.
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Loistava suksi ja karvoissa kivasti pitoa. Oma paino suksen painoluokkaan nähden kevyempi, joten kannattaa varmistaa että suksi on varmasti tarpeeksi jäykkä.