Lajit‪» Hiihto‪» Maastohiihto‪» Sukset‪» Perinteinen‪» Pitopohjasukset‪»

Peltonen SkinPro 2.0 pitokarvasukset

Peltonen SkinPro 2.0 pitokarvasukset


Hinta


Määrä
pari


Pituus
174 cm
181 cm
188 cm
195 cm
202 cm
207 cm


Muu ominaisuus
Medium
Stiff
Extra Stiff


Hiihtäjän paino

Hiihtäjän pituusValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Peltonen SkinPro -suksissa on uuden sukupolven pitopohjaratkaisu, jonka pito perustuu pohjassa olevaan pitokarvaan. Varma pito ja hyvä luisto kunnostetuilla laduilla. Luistaa yhtä hyvin kuin voideltu suksi alamäessä ja tasatyönnössä. Ensimmäinen skin-suksi, joka on alusta asti rakennettu toimimaan yhdessä pitokarvan kanssa. Ja mikä parasta, nämä SkinPro-sukset valmistetaan Suomessa.

  • Vaihdettavat pitokarvat: Skin-pitokarva on vaihdettavissa tarpeen tullen. Näin suksen pito-ominaisuudet pysyvät vuodesta toiseen parhaassa mahdollisessa kunnossa.
  • Yhteensopiva säädettävien NIS-siteiden kanssa: NIS-siteen avulla voit parantaa suksien toimivuutta. Siirrä sidettä taakse päin – parempi luisto. Siirrä sidettä eteenpäin – parempi pito.
  • Peltosen AirCell -kennorakenne on kevyt ja täsmällinen toiminnaltaan. Suksen rakenne on suunniteltu alusta asti SkinPro-pitokarvalle ja näin on saatu paras mahdollinen toiminnallisuus sukselle.


Yhteensopiva Rottefellan Move-siteen kanssa
Suksen toiminnallisuutta voidaan säätää entistä helpommin Rottefella MOVE-siteen avulla. MOVE-siteen paikkaa voidaan muuttaa nousematta suksilta pois. Sidettä voidaan siis säätää esimerkiksi eripainoisille hiihtäjille tai hiihtotyylin mukaan, jopa kesken hiihdon vaikkapa ylämäessä.
Siteet eivät sisälly hintaan!


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2100 x 100 x 100 mm.


Pohja
Pitokarva


Siteen kiinnitystapa
NIS-levy


Paino
2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
jar...@...fi 15.8.2022
Hyvin toimivat, matalamielistä ilos kun huonokuntoisena pääsee näillä ohittelemaan kalliimmilla suksilla hiihtäviä kun nämä eivät kerää lunta lähellä nollaa ja ne kalliit olivat aivan tukossa.
Harri J. 18.3.2022
Yleisarvosana
Itse en ole saanut suksea toimimaan vielä kunnolla. 100km takana ja sukset on käytetty kahdesti ammattilaisella voitelussa. Voide ei tartu jostain syystä sukseen ja 5-8km hiihdon jälkeen alamäkeenkin joutuu työntämään vauhtia. Märällä tai jäisellä latupohjalla ei minkäänlaista pitoa. Perinteistä pystyy hiihtämään ainoastaan tasaisella maastolla tasatyönnöin. Vuorotyönnöstä tasaisella tai nousuista juosten tai kävellen tikkaamalla voi vain haaveilla, koska ylämäet täytyy mennä sivuttain pidon totaalisen puutteen vuoksi. Jos yrittää mennä kuokkaa ylämäkeen lentää nenälleen, koska silloin karva haukkaa kyllä kiinni latupohjaan. 300€:n suksiksi ei voi kehua kyllä ainakaan vielä kovin paljoa. Itsellä suksissa Rottefella siirrettävät siteet ja niistäkin vain minimaalinen apu (lähinnä luiston suuntaan).
Anonyymi 18.3.2021
Yleisarvosana
Toimivat kuten pitää
Otto P. 16.3.2021
Yleisarvosana
Viiden tähden sukset. Hyvin pelittää, pitoa ja luistoa löytyy. Enempää en osaa sukselta vaatia.
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Loistava suksi ja karvoissa kivasti pitoa. Oma paino suksen painoluokkaan nähden kevyempi, joten kannattaa varmistaa että suksi on varmasti tarpeeksi jäykkä.
Lisää kommentti


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Maastohiihtosuksien valintaopas

Hiihtäminen on hauskaa ja tehokasta hommaa, joka haastaa koko kropan, tarjoaa raikkaita luontoelämyksiä ja haluttaessa myös vauhdin hurmaa. Hiihtoputkiin, laduille ja umpilumille mahtuu monenlaista hiihtäjää, ja hiihtoharrastukset voi jaotella maastohiihdossa perinteiseen t...