Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Bivy-pussit ja hätäsuojat‪» Ortovox Bivy Ultralight‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jari S. 18.8.2022
Yleisarvosana
Tarvetta ei onneksi ole vielä ollut, mutta kokeilukäytössä vaikuttaisi hyvältä hätämajoitteelta tai esim. loukkaantuessa tai teltan räjähtäessä myrskyssä. Parempi varautua kuin menehtyä nilkan nyrjähdyksen jälkeen yksin myrskyssä avotunturissa. Materiaali on erittäin ohutta, enkä usko, että kovin paljoa jatkuvaa repimistä kestäisi.
Juuso J. 28.4.2022
Yleisarvosana
Ian K. 21.4.2022
Yleisarvosana
Jarkko K. 26.11.2021
Yleisarvosana
Teemu T. 23.12.2020
Yleisarvosana
Sopii sellaiselle joka tietää millainen tämä tuote on ja miten se hyödyttää itseä. En jaksanut alkaa teippaamaan samanlaista halpisavaruuspeitteistä joten tilasin vaikka hinta aika kova. Tässä pussissa on kuitenkin tilaa. Olen tyytyväinen ostokseen. Käsittelen yleensä tavaroita varoen joten en pelkää rikkoutumista ja muutama reikä ei vielä pilaa tuotetta ainakaan mun käytössä. Teippiä riittää maailmassa. Mulle bivyn kaveriksi tarp. Parempi kuin huono sadeviitta joka painaa enemmän. sopivassa tai liian pienessä makuupusissakaan ei aina ole hyvä nukkua ja liina iso taas turhan painava ja teltta liian raskas kannettavaksi. Monenlaista ideaa on, ja kaikki toimii. Retkeilen vain kesällä ja alkusyksyllä, suomen suvessa pärjää melko hepposilla vermeillä kunhan muu vaatetus on kondiksessa. Kaikki lähtee hyvistä villasukista. Lappi on sitten asia erikseen, kaikki aikanaan.