Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Bivy-pussit ja hätäsuojat‪»

Ortovox Bivy Ultralight

Ortovox Bivy Ultralight

Ortovox Bivy Ultralight
Ortovox Bivy Ultralight

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Ortovox Bivy Ultralight Shocking Orange
Shocking Orange
Tulossa lisää arviolta 10.10.2022


Väri: Shocking Orange

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kplValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Ortovox Bivy Ultralight on minimalistinen 1-2 hengen bivypussi.

Sää vuorilla voi vaihtua yllättäen tai jotain ennalta arvaamatonta voi tapahtua. Hätäbivypussi suojaa tarvittaessa ja pakkautuu helposti reppuun mukaan. Pieneen tilaan pakkautuva pussi painaa vain 150 grammaa. Pussi suojaa tuulelta ja PU-pinnoitteen ansiosta se on suojaa myös vedeltä ja mudalta. Avaruuslakanan tapaan hopeinen sisäpinta heijastaa kehonlämpöä.

  • Kompakti koko
  • Soveltyy yhdelle tai kahdelle henkilölle'
  • Erittäin kevyt
  • Suojaa kylmältä
  • Vedenpitävä
  • Tuulenpitävä
  • Mukana tulee pakkauspussi

Paino: 150g
Koko: 110 x 235 cm
Pakkauskoko:
50 x 50 x 90mm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 50 x 50 x 90 mm.

Henkilömäärä
1, 2


Majoitetyyppi
Bivy/suoja


Paino
0.15 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.25 kg)


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Jari S. 18.8.2022
Yleisarvosana
Tarvetta ei onneksi ole vielä ollut, mutta kokeilukäytössä vaikuttaisi hyvältä hätämajoitteelta tai esim. loukkaantuessa tai teltan räjähtäessä myrskyssä. Parempi varautua kuin menehtyä nilkan nyrjähdyksen jälkeen yksin myrskyssä avotunturissa. Materiaali on erittäin ohutta, enkä usko, että kovin paljoa jatkuvaa repimistä kestäisi.
Anonyymi 23.2.2022
Kevääksi suunnittelen 3 päivän retken. Bivyn pitäisi toimia sääsuojana ja myös lämmittää minua ohuen makuupussin päällä. Tuotteen näkeminen lupaa menestystä tässä projektissa.
Teemu T. 23.12.2020
Yleisarvosana
Sopii sellaiselle joka tietää millainen tämä tuote on ja miten se hyödyttää itseä. En jaksanut alkaa teippaamaan samanlaista halpisavaruuspeitteistä joten tilasin vaikka hinta aika kova. Tässä pussissa on kuitenkin tilaa. Olen tyytyväinen ostokseen. Käsittelen yleensä tavaroita varoen joten en pelkää rikkoutumista ja muutama reikä ei vielä pilaa tuotetta ainakaan mun käytössä. Teippiä riittää maailmassa. Mulle bivyn kaveriksi tarp. Parempi kuin huono sadeviitta joka painaa enemmän. sopivassa tai liian pienessä makuupusissakaan ei aina ole hyvä nukkua ja liina iso taas turhan painava ja teltta liian raskas kannettavaksi. Monenlaista ideaa on, ja kaikki toimii. Retkeilen vain kesällä ja alkusyksyllä, suomen suvessa pärjää melko hepposilla vermeillä kunhan muu vaatetus on kondiksessa. Kaikki lähtee hyvistä villasukista. Lappi on sitten asia erikseen, kaikki aikanaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...