Kesän parhaat vinkit lorvailuun ja vähän muuhunkin

Kesä on kohdellut lämmöllä ja kyllä voisi veikata, että näitä kauniita kelejä saattaisi jatkua vielä jonnin aikaa. No sehän ei haittaa. Varuste.net on kaikkien reippaiden ulkoilmaihmisten lempparikauppa, mutta olemme myös vahvasti laiskojen nautiskelijoiden asialla. Jos siis jostain syystä riippumatto puuttuu tai niitä on taloudessa liian vähän, niin ilouutisia: näitä on vielä useita kappaleita hyllyssä.

54.90 €


29.90 €Yetin kylmälaukkujen periaatteena on olla maailman parhaita ja mahdollisimman hankala, ellei jopa mahdoton saada hajalle. Puolueettomasti voi todeta, että ainakin äärimmäisen hyviä nämä ovat kyllä. Valittavissa on erikokoisia bokseja. Lisäksi Yetin valikoimasta löytyy pehmeämpiä ratkaisuja kuten kylmälaukkureppuja ja -kasseja.

Meillä on tarjolla vaikka mitä muitakin erilaisia kylmälaukku- ja cooleriratkaisuja. Katso kaikki alla olevasta linkistä.

239.00 €


299.00 €

Hydro Flaskin taidonnäyte coolerimaailmaan. Hyvän näköinen, hyvän hintainen ja hyvän kokoinen. Mitäpä sitä muuta voisi kylmäkassiltaan toivoa?
69.90 €

Kånkenin söpö pieni kylmälaukku on omiaan päiväretkieväiden tai muutaman kylmän juoman viileänä pitämiseen. Vetoisuutta tässä näppärässä pikkulaukussa on 2,5 l.

64.90 €Kesän pakolliset hyvinvointivarusteet puetaan nenän päälle. Hyvät ja istuvat aurinkolasit takaavat viihtyisää ja päänsärytöntä olemista kirkkaissa olosuhteissa. Miten tämä alla oleva liittyy lorvailuun ja nautiskeluun?
Thule Chariotin kärryissä on tasainen kyyti ja matkustamo on niin mukava, että kyytiläisen on vähintäänkin hyvä olla ja fiilistellä ohikiitäviä maisemia kyyditsijän urheillessa samalla. Thule Chariot Crossia saa 1:n ja 2:n lapsen versioina ja pakkaus sisältää muuntosarja kävely- ja pyöräilykäyttöön. Lisäksi erikseen ostettavina sarjoina on saatavilla juoksu- ja hiihtopaketti.
Tarjoushinta 778.05 € (-5%)Mukavaa kesää kaikille. Mustikkaa pukkaa maasta täällä etelän metsissä pikkuhiljaa ja nohevimmat ovat löytäneet jo kanttarellien lisäksi myös muita aikaisessa olevia sieniä. Kun saataisiin vielä väliin sadetta maata kastelemaan, niin metsän satokaudesta näyttäisi tulevan ihan kelvollinen.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]