Lajit‪» Ulkoilu‪» Kuljetuskärryt‪» Lapsille‪»

Thule

4 vuodenaikaa, 4 harrastusta, 1 vaunu

Thule -sarjan aktiiviharrastajan vaunut on suunniteltu ja kehitetty turvallisiksi, mukaviksi ja monipuolisiksi. Vaunuissa lapsi kulkee mukanasi kaikkialla vuodenaikaan ja määränpäähän katsomatta, kun kävelet, pyöräilet, juokset, tai hiihdät.

Kärryissä on koko joukko näppäriä ominaisuuksia ja älykkäitä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat ratkaisevasti niin aikuisen kuin lapsenkin käyttökokemukseen. Thulen aktiiviharrastajan vaunut ja pyöräilyvaunut ovat enemmän kuin vain 1–2 lapsen vaunuja. Ne ovat tyylikkäitä, turvallisia ja monenlaiseen liikuntaan sopivia.

Thule -sarja koostuu neljästä monipuolisesta ja tyylikkäästä lastenkuljetuskärrystä. Kärryjä on saatavana sekä yhden- että kahdenistuttavina.

Valikoimasta löytyy erilaisia pyöräilyvaunuja sinulle ja perheellesi. Thule Chariot Sport on ihanteellinen lasten kanssa lenkkeilyyn.Thule Chariot Cab sopii työmatkoille ja sisältää runsaasti säilytystilaa. Thule Chariot Cross sopii puolestaan perheille, joilla on aktiivinen elämäntyyli ja Thule Chariot Lite soveltuu jokapäiväiseen käyttöön.


Rajaa