Ennen varsinaisen aiheen pariin pääsyä, suosittelemme tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme:
Jalkineosaston vastaavan rekrytointi käy kuumana.
Jos paikka kiinnostaa tai tunnet jonkun sopivan niin hakeminen, vinkkaaminen ja linkkaaminen on erittäin toivottavaa.
Hakuaikaa 8.6.2021 saakka.

VARUSTE.NETIN AVOIMET TYÖPAIKAT


Onnea, onnea

Viikon päästä viikonloppuna porukka alkaa valmistumaan kaikenmaailman kouluista erinäisiin ammatteihin ynnä muihin tutkintoihin. Monesti kyseiset valmistujat olisivat kovasti mielissään pienistä huomionosoituksista saavutetun urakkansa johdosta. Jos on siis valmistujaislahjat vielä hankkimatta niin vielä ehtii hyvin.

Nykyajan nuorten ja miksei myös vähän vanhempienkin harrasteista ja mieluisista harrastusvarusteista ei oikein ota kukaan selvää, paitsi harrastaja itse. Varmin tapa varmistaa lahjan sopivuus on tuo meidän lahjakortti – valitkoon hän itse mitä tarvitsee: on se sitten jokin uusi sukellusvermes, retkeilytarvike, ulkoiluhärpäke, surffausvempain tai muu ulkoiluun ja liikkumiseen liittyvä varuste, niin sen voi näillä lahjakorteilla ostaa.
 

Monenlaista monitoimityökalua löytyy mistä valita. Leathermanilta löytyy perinteisten monitoimivehkeiden lisäksi myös Tread -sarjan rannekemalliset työkalut ja myös uskomattoman hieno Tread Tempo -monitoimityökalukello.

Hieno puukko on mahtava lahja. Puukkovalikoimaa löytyy niin veistelystä, metsästyksestä, kalastuksesta ja yleisestä eräilystä kiinnostuneille. Myös hienoja keräilykappaleitakin löytyy, jos joku sellaisista tykkää.  

Oli suosikkilajisi mikä hyvänsä, niin Garminilta löytyy varmasti treenikaveri niin kiipeilyyn, sukeltamiseen, multisporttiin, juoksuun, uintiin.. siis vaikka ja mihin. Osa laitteista tukee melkeinpä kaikkia lajeja, jota saatatkaan keksiä.
  

Suppailu on kehittynyt melkeinpä ympärivuotiseksi lajiksi ja sopii niin huvikseen meloskeluun, vesistövaelluksiin, joogaan ja kaikkeen jumppaan sun muuhun iloitteluun. Valikoimassa laadukkaita lautoja, tarvikkeita ja kokonaisia paketteja, johon sisältyy kaikki mitä tarvitset.

Jos lahjansaajalla on jo kaikkea, niin henkistä pääomaa ei ole koskaan liikaa. Oma sukelluskoulumme Sukelluskoulu Aalto järkkää suosittuja laitesukelluskokeiluita, snorklausopastusta, sukellus- ja snorklausretkiä sekä sukelluskursseja aloittelijoista ammattilaisiksi saakka.

Hyvää loppuviikkoa kaikille tasapuolisesti, myös heille, joilla ei ole kalenterissa mitään erityisiä merkkipäiviä kesäkuun ensimmäiselle viikonlopulle.
Viikonloppu on aina juhlaa, ja näinä aikana paras tapa juhlistaa merkityksellisiä hetkiä (tai elämää yleensääkin) onkin ulkona.

Soonmoro ja ensviikkoon.
Myymälä on auki läpi viikon: arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.

Ystävällisin terveisin ja valmistuvia ja kaikkia muitakin onnitellen,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]