Ulkona nukkuu paremmin

Luonto alkaa olla kukkeimmillaan.
Kesälomat ja valoisat viikonloput varmasti kutkuttavat tällä hetkellä kunkin ulkoilumielisen mieltä.

Valinnan varaa luonnonhelmassa majoittautumiseen on kyllä totisesti: ultralight -kevytretkeilytouhuista ylelliseen ökypossutteluun kaikkine saunoineen sun muine ylellisyysvarustein. Niin, ja kaikkea siltä väliltä. 

Perinteisin lienee teltta tai teltan tyyppinen majoite. Telttojen pääsivulla (johon alla olevasta linkistä pääsee) on muuten aika hyvä valitsintyökalu, jossa voit sortata valikoiman runsaudenpaljoutta hinnan, painon, tuotemerkin ja henkilömäärän/telttatyypin mukaan. Lisäksi löydät hurjan hyviä vertailuita teltoista sun muuta kiinnostavaa tietoa aiheen ympäriltä ja sen vierestä.

Katso, jos et usko: Kaikki teltat ja huikean hieno telttavalitsin

Tarppi on mahtava kaveri niin päiväretkeläiselle sateensuojaksi evästauolle, lisäsuojaksi telttailijalle ja riippumattoilijalle ja on muuten aivan hauska värkki ihan sellaisenaankin majoitteena. TA Outdoors on tehnyt hienon videon, jossa 3x3 DD Hammocksin tarppi taittuu 15 erilaiseksi viritykseksi. Katso videota tästä ja inspiroidu!

Riippumatot, ja ennen kaikkea riippumajoitteet ovat keränneet suosiota retkeilijöiden keskuudessa. Meillä onkin ilo asettaa tarjolle muutamaakin erilaista versiota näistä fantastisista varusteista. Löydät kaikki riippumajoittautumiseen liittyvän rekvisiitan alta.

(HUOM: älä unohda tarppeja ja mahdollisia muita lisävarusteita, esim. talviretkeilijää hyödyttäviä lisäeristeitä).

No NYT.

Näppäriä ja näyttäviä kattotelttoja, joilla majoittuu auton katolle ympäri vuoden reissun päällä. Toimii varmasti niin täydellä leirintäalueella tai upeiden maisemien ääressä levikkeellä, johon ei perinteistä telttaa saa pystyyn tai ihan missä vaan, mihin autokin kulkee. Kyllä on ihmisen hyvä olla, kun aurinko nousee vuonoilla ja saa herätä parhailta paikoilta katselemaan maailman kauneutta. Huom: kaikki mallit ovat tilattavissa - Explorer Ayeria meillä on tällä hetkellä ihan fyysisenä kappaleena kaupan hyllyllä vapaana.

Saunominen on sen kokoinen instituutio tässä maassa, että viime vuonnahan tämä puhdistava, nimenomaan suomalainen saunaperinne nimettiin Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon.

Onhan tuo pienimmilläänkin jonkinlainen kantamus, mutta lyhyemmille retkille jalan, kanoottiretkille ehdoton ja auton kanssa reissaajille fantastinen lisä ulkoilmaelämään. Saunoja ja oheistarvikkeita löytyy muutaman erikokoista pakettia.

Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä on nämä oleelliset, eli makuupussit, alustat, tyynyt ja peitot. Lakanat sun muut. Meillä on sivuilla nykyään koottu tosi hyvin noita valintaoppaita ja juttuja koskien tuotteita, joista tässä yhteydessä saanemme suositella opasta makuupussin valintaan  ja samassa yhteydessä tietty myös juttuamme makuualustan valinnasta.

Kohti maailman parasta ulkoilukesää 2021.
Hyvillä kamoilla on hyvä retkeillä, ja kaikista parasta on, että niitä voi shoppailla kivasti asialliseen hintaan näpsäkästä verkkokaupasta tai hienosta myymälästämme.

Tervetuloa myymälään livenä hypistelemään tuotteita arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisinkin 12-18. 

Kivoja reissuja ja parhaita unia toivottaa

Varuste.net

[uutiskirje_poistu]