Polut kutsuvat

Polkujuoksu on ihan parasta. Treeniä raittiissa ulkoilmassa ja koko kropan haastavassa, epätasaisessa maastossa. Saa raitista ilmaa ja hikeä pintaan, voiko kivempaa olla? No voi: edellämainitun aktiviteetin puuhaaminen kunnon vehkeillä, ja niitähän meillä riittää.

Polkujuoksusesongin käynnistää tämä meidän kevään tarjouskamppis. Erikoishinnat näissä kamppeissa ovat voimassa 19.03.2020 loppuun saakka ja ovat jotakuinkin -15% normaalihinnoista. Joissain enempi, joissain vähempi. Tarjoushinnat näkyvät automaattisesti sivuillamme koko kampanjan ajan, ja ovat voimassa netissä ja myymälässä.

Koska kamaa on paljon, niin tähän on valittu vain muutamia poimintoja mielestämme kiinnostavimmista vermeistä.

Aloitetaan juomarepuista:
Näitä nyt on kaikenkokoisia ja -näköisiä. Valitaperuste näille voisi olla, että paljonko tarvitset nestettä mukaan, ja paljonko haluat kantaa pikkukamaa mukana. Monissa repuissa on varattu tilaa omille nesessääreille, energiamässyille sun muille.
Juomareput »Hokan juoksujalkineet tuovat menoa ja meininkiä mettäpolun kuluttajille. Männäkausina trendinä on nähty hyvin ohutta pohjaa polkuhommiin, nyt ajattelu on siirtynyt hieman tukevampaan ja paksumpaan pohjaratkaisuun.


Ai miksi:
Nyt esimerkiksi nimenomaan tämä Hokan käyttämä pohjamateriaali on aivan järjettömän tukevaa ja hyvää ollen silti aivan ällistyttävän kevyttä painoltaan.

Tästä on se hyöty, että korkeareunainen pohja tarjoaa jalalle hyvän tuen kiertoa ja muljuilua vastaan, ja pikku ekstramatsku jalkapohjassa tekee sen, että jalka kestää ehjänä huomattavasti pidemmän matkan kuin ohutpohjaisilla kengillä.

Erityisesti kaikkien ultrapolkujuoksijoiden sun muiden vaarojen maratoonareiden kantsuu kyllä tutustua ja kokeilla. Tämä on meinaan aikas hyvä juttu.

Hyvännäkösiäkin.Jalkineet ovat tärkein juoksussa ja kävelyssä tarvittava varuste. Jokaisen liikkujan herkkyysaste on erilainen, ja tästä syystä Inov-8 on käyttänyt runsaasti aikaa erilaisten materiaalien tutkimiseen täydellisen mukavuustason löytämiseksi.

Jalan tarkka tutkiminen askeleen aikana, sekä tieto jalan ja maaston vuorovaikutuksesta on auttanut Inov-8:ia kehittämään lestin, joka sallii jalan nivelten rajoittamattoman liikkeen.
Instituutio nimeltään Salomon

Salomon on maailman parhaita urheiluvaatteiden ja juoksukenkien valmistajia. Valikoimamme kattaa Salomonin parhaat maastojuoksukengät, Salomon juoksu- ja juomareput sekä valikoiman Salomonin parhaita urheiluvaatteita. Edellämainittujen lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima Salomon maastohiihtovarusteita.
Salomonin juoksukengät »Stormshell & co
Kevyt ja vedenpitävä, hupullinen juoksutakki kisaan kisoihin ja kovaan treeniin kosteissa olosuhteissa. Takki pakkaantuu kätevästi omaan taskuunsa, eli kulkee kätevästi mukana. Vesipilariarvo 20,000 HH ja teipatut saumat suojaavat kovaltakin sateelta. Takki täyttää polku- ja vuorijuoksukisojen välttämättömiin varusteisiin kuuluvan takin kriteerit.

Parita takki ns. "kurjalla kelillä" trailpanteihin, jotka passaavat täydellisesti silloin, kun kuraaja vettä räimii. Eli justiinsa silloin, kun kunnon kamoille on todellinen tarve.
RABin Vital Windshell on kevyt ja tuulenkestävä ulkoilutakki. Erinomainen varuste esimerkiksi lähestyttäessä vuoren rinnetta ja ihan mihin tahansa muuhunkin ulkoiluun. Takki on erittäin kevyt, joten se ei tuo kovinkaan paljon lisäpainoa repun / rinkan pohjalle. Loistava valinta jokaiselle joka haluaa kevyen kumppanin reissulle mukaan.
Viimeisimpänä, mutta EI OLLENKAAN vähäisimpänä
.

Sarva- ja VJ Sport kengät valmistaa orivesiläinen yritys M-Shoe Makers Oy.
Yritys sai alkunsa vuonna 1981 ajatuksesta kehittää suunnistajille tarkoituksenmukaisia huippujalkineita suunnistuksen vaativiin olosuhteisiin.
Alussa on tarve. Sitten työtä, sopivien materiaalien etsimistä ja väsymätöntä testausta.

Maailman parhaiden palaute hienosäätää prosessin, jonka tuloksena on VJ tai Sarva huippukenkä.

Ja mikä tärkeintä. Uudet tossut on tarkoitettu kulutettaviksi - eli mitä enemmän kilsoja kertyy, sen hauskempaa.
Mitäs kaikkea muuta meillä tämän alennustelun takaa sitten löytyy?

Kaikki polkujuoksukampanjan varusteet »Parasta viikkoa kaikille poluntallaajille ja ensi kerralla ihmetellään taas ihan muunlaisia aiheita.