Lajit» Sukellus» Tietokoneet ja instrumentit» Rannetietokoneet»

Suunto D4i sukellustietokone ilman USB

Suunto D4i sukellustietokone ilman USB


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Yksittäistuotteita poistossa 281.05 $


Määrä
kpl


Väri
Musta


Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä4 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti4 kpl heti

Viivakoodi

6417084171122

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Sukellusosasto, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Sukeltaminen on vapautta, seikkailua ja kokemuksien jakamista. Siksi Suunto D4i:n jo aiemmin sisältämä erillinen vapaasukellustila on nyt saanut seurakseen lisävarusteena saatavan langattoman ilmaintegroinnin. Helpon Movescount-synkronoinnin avulla voit jakaa unohtumattomat sukelluskokemuksesi – valokuvineen ja videoleikkeineen – muiden kanssa heti, kun nouset vedestä.

Helppo säiliön paineen seuranta
D4i-sukellustietokoneeseen on saatavana lisävarusteena langaton ilmaintegrointi, jonka avulla voit helposti seurata säiliön painetta ja ilmamäärän perusteella laskettua jäljellä olevaa sukellusaikaa vilkaisemalla rannetietokonettasi, jolloin sinulle jää enemmän aikaa nauttia itse sukeltamisesta.

Jaa sukelluskokemuksesi muiden kanssa
Kun asennat DM4-ohjelmiston tietokoneeseen, voit synkronoida Suunto D4i:n Movescount.com-urheilupäiväkirjasi kanssa ja seurata kaikkia urheilutapahtumiasi Movescount.comissa.

Vaivaton käyttö
Helppolukuisen pistematriisinäytön ja elektroluminenssitaustavalon ansiosta kaikki sukelluksen kannalta tärkeät tiedot – syvyys, sukellusaika ja dekompressiotiedot – näkyvät selkeinä.

Monipuoliset toimintatilat
Nykyinen syvyys ja enimmäissyvyys, kellonaika, sukellusaika ja dekompressioaika näkyvät kirkkaassa ja helppolukuisessa näytössä paineilma- ja nitroksitilassa. Syvyyteen ja aikaan liittyvät ääni- ja näyttöhälytykset ilmoittavat käyttäjälle, milloin on aika aloittaa nousu. Nitroksitilassa voit pidentää sukellusaikaa säätämällä kaasun happipitoisuudeksi 21–50 % ja hapen osapaineen raja-arvoiksi 0,5–1,6 bar. Sukellustilan voi myös ottaa pois päältä.

Erillinen vapaasukellustila
Suunto D4i sisältää innovatiivisia vapaasukellustoimintoja ja erillisen vapaasukellustilan, joten se sopii erinomaisesti myös vapaasukellusta tosimielellä harrastaville. Suunto D4i on ohjelmoitu päivittämään syvyys kolme kertaa sekunnissa, joten se tallentaa saavutetun todellisen syvyyden erittäin tarkasti. Uuden apnea-ajastimen avulla voit tehdä intervalliharjoituksia Static apnea –suorituksia varten.

Joustava dekompressio
Suunto D4i sisältää Suunto RGBM -algoritmia käyttävän jatkuvan dekompressiotoiminnon, joka laskee optimaalisen nousuajan.

Suunnittelu ja läpikäynti
Sisäisen sukellusten suunnitteluohjelman avulla voit testata tulevia sukelluksia ja tarkastella nousuaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Sukelluksen jälkeen voit siirtää sukelluksen tiedot helposti tietokoneeseen, jossa voit analysoida niitä tarkemmin valinnaisen Suunto DM4 -ohjelmiston avulla. Ohjelmisto sisältää yksityiskohtaisen lokikirjan, jossa kaikki sukelluksesi näkyvät graafisena esityksenä.

Lisää väriä sukeltamiseen
Voit sekoittaa ja yhdistellä ulkoasuasi erilaisten rannekevaihtoehtojen avulla. Voit valita sinisen, keltaisen, punaisen, pinkin, liilan, valkoisen tai mustan rannekkeen. Jos pidät vaihtelusta, voit ostaa lisärannekkeita erillisinä lisävarusteina.

- Täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi – Suunto RGBM
- Neljä tilaa: paineilma, nitroksi, vapaasukellus ja ei käytössä
- Innovatiivinen apnea-ajastin sekä paineilma-/nitroksitilojen ajastin
- Päivitettävä laiteohjelmisto
- Valinnainen langaton ilmaintegrointi: säiliön nykyinen paine ja jäljellä oleva ilma-aika
- Sisäänrakennettu sukellusten suunnitteluohjelma
- Yksityiskohtaisten graafisten lokitiedostojen ja sukellustietojen tarkastelu sekä sukellusten ja kaasuseosten suunnittelu PC-/Mac-tietokoneella Suunto DM4 -ohjelmalla

HUOM. USB-kaapeli ei tule mukana pakkauksessa. Ostettava erikseen.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 135 x 95 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.25 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.32 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Takuu
12 kk


Kommentit
Henrik L. 15.12.2019
Yleisarvosana
Ilma ja nitrox kaasuille täydellinen sukellustietokine. Valmistettu suomessa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös