Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Urheilutakit‪» Juoksutakit‪»

Inov-8 Ultrashell Jacket HZ Womens

Inov-8 Ultrashell Jacket HZ Womens

Inov-8 Ultrashell Jacket HZ Womens
Inov-8 Ultrashell Jacket HZ Womens

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Clear


Koko
EUR 32 / UK 6
EUR 34 / UK8
EUR 36 / UK10
EUR 38 / UK12
EUR 40 / UK14
EUR 42 / UK16
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Inovin kevyin vedenpitävä juoksutakki, josta on vihdoin naisille oma versio paremmalla leikkauksella! Aivan loistava takkivalinta erityisesti polkujuoksukisoihin, joihin vaaditaan vedenpitävä takki. Tämä päällä sitä melkein unohtaa, että on vedenpitävä takki päällä. Inov Ultrashell Jacket HZ nimittäin täyttää tarvittavat kriteerit, kun kisan pakollisissa varusteissa on maininta vedenpitävästä takista!

Paitsi että Ultrashell Jacket on erittäin kevyt (vain 83g!), se pakkaantuu todella pieneen tilaan. Rullaat vain pieneksi nyytiksi ja kiepsautat nippuun joustavalla lenksulla, joka on takissa kiinni. Ei tarvitse survoa omaan taskuunsa ja stressata taskun vetskarin kanssa. Lisäksi takki on läpinäkyvä, eli kisanumero näkyy myös takin alta! Kuinka kätevää?!

Vedenpitävyydestä vastaa 2.5-kerroksinen vedenpitävä materiaali ja vesipilariarvo on 1, HH, hengittävyys taas 1, B-1. Puolipitkässä vetskarissa on kaksi vedintä, eli saat avattua kummasta päästä tahansa tuuletusta varten.

Paino: 83g
Materiaali: 100% Polyester + PU-kalvo

Sukupuoli
Naiset


Paino
0.125 kg


Takuu
12 kk


Kommentit
Anonyymi 27.8.2021
Yleisarvosana
Ultrakevyt juoksuanorakki, jota olen käyttänyt pyörälllessä. Huppu menee kypärän alle ja suojaa hiuksia kastumasta. Parin tunnin rankkasateessa anorakki piti minut kuivana. Aivan erinomainen pieneen pakkautuva vaate, joka näyttää Tyvekiltä, mutta on selvästi toimivampi . ja vesitiivis.
Lisää kommentti

Tuotemerkki