Lajit » Sukellus » Tietokoneet ja instrumentit » Konsolit »

Suunto Cobra 3 pikalukituksella + USB


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 2 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 2 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Cobra 3 sisältää 3D-kompassin, helppolukuisen matriisinäytön ja yksinkertaisen neljän näppäimen käyttöjärjestelmän. Cobra3:n uusi elektroninen 3D-kompassi tarjoaa sukeltajalle ainutkertaisen mahdollisuuden kallistaa kompassia jopa 45 asteeseen asti missä tahansa suunnassa, ilman että se heikentää lukemien selkeää ja tarkkaa luettavuutta.

Numeeristen tietojen lisäksi Suunto Cobra3 näyttää myös graafisen profiilin sukelluksestasi selkeällä matriisinäytöllä. Tämän lisäksi se näyttää myös suuntiman kallistussensorin sisältävän elektronisen kompassin avulla. Sen sisäänrakennetun sukellussimulaattorin avulla voit testata erilaisia sukellusprofiileja kastamatta edes räpylöitäsi.

Kuten edeltäjänsäkin, ilmaintegroitu Suunto Cobra3 sisältää täydelliset turvapysähdystoiminnot etappisukelluksia varten. Se näyttää säiliöpaineen, ilmankulutuksen ja päivittää jatkuvasti jäljellä olevan ilma-ajan. Suunto Cobra3:n avulla voit keskittyä sukellukseesi, sillä se antaa syvyyteen ja paineeseen liittyvät hälytykset sekä visuaalisesti että äänihälytyksinä ja varoittaa sinua, kun ilma on käymässä vähiin.

Suunto Cobra3 käyttää Suunto Deep Stop RGBM -algoritmia, joka hyödyntää jatkuvan dekompression periaatetta optimaalisen nousuajan laskennassa. Syväpysähdystoiminnon avulla sukeltaja voi tehdä turvapysähdyksiä joko toistuvina syväpysähdyksinä tai perinteisesti lähellä pintaa.


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki