Lajit‪» Sukellus‪» Märkäpuvut‪» Sukellusmärkäpuvut‪» 7 - 8 mm‪»

Mares Flexa 8.6.5. - She Dives

Mares Flexa 8.6.5. - She Dives

Mares Flexa 8.6.5. - She Dives
Mares Flexa 8.6.5. - She Dives

Outlet-hinta
319,61 + toimituskulut
Normaalihinta 419,00 €
Sis. alv 24 %


Ominaisuudet
S1L (naiset XXS)

Koko: S1L (naiset XXS)

Myymälä (Helsinki)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti


Lisäksi
Flexa taskut
Mares Flexa Smart Pocket
+56,90 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Sukellus, 26, varasto


Tuotteen kuvaus
Marese Flexa 8.6.5:sen päällepukeminen on näin paksuksi puvuksi yllättävän kiva pukea päälle: Trilastic-materiaali on nimensä veroista, sillä se joustaa, venyy ja asettuu istumaan vartalolle upeasti.

8.6.5. meinaa sitä, että pääpiirteissään puku noudattelee 8 mm paksuutta - erityisesti keskivartalon alueella. Neopreenia on sen sijaan ohennettu erityisesti niveltaipeista, joka tekee puvun käytöstä huomattavasti kätevämpää - tämän puvun kanssa ei näytä siltä, että rannalla kävelee vastaan mustiin pukeutunut meritähti, vaan kädet asettuvat kohtalaisen hyvin pinnan päälläkin kylkien viereen, vaikka eristävää paksuutta tästä puvusta löytyy yllin kyllin.

Tämä entisestäänkin paranneltu Mares Flexa -mallisto on keskittynyt mukavuuteen myös erinäisin sukeltajaa miellyttävin yksityiskohdin: olkapäiden ja selän alueelle on tikattu ylimääräistä pehmuketta liiviä/ wingiä ajatellen ja lisäeristystä se tietenkin myös edesauttaa.

Etuvetoketju on luksusta, ja vetoketju on varustettu sisäpuolelta eristävällä kaistalelärpäkkeellä joka tekee sen, että vesi ei holahda pukuun heti veteen hypätessä.

Puvussa on erityinen integroitu paikka reisitaskulle, jonka voi ostaa erikseen. Tämä on siitä kiva, että voit joko käyttää tai olla käyttämättä reisitaskua valintasi mukaan. Tasku myydään erikseen. - Mares Flexa Smart Pocket

Paksuus: 8-6-5 mm
Veden lämpö: "Cold water", oman mukavuusrajojen puitteissa tämä voisi olla mitä tahansa 10-17°C välillä.

Vinkki! Monipuolistaaksesi ja käyttäessäsi pukua puvun rajoitusten sisällä olevissa viileissä olosuhteissa tai olet palelevaa sorttia:
  • Märkkärin alle voi pukea rashguardin/ tai sitä paksumman warmguardin.
  • erilaiset neopreeniset alusliivit / -"slipoverit"
  • märkkärin päälle hupullista neopreenitorsoa / hupullista liiviä tms
  • huppu kannattaa aina olla mukana. Etenkin reissuissa, jossa sukelletaan useita sukelluksia perättäisinä päivinä, voi lisälämmike tulla tarpeeseen vaikka vesi olisi lämmintäkin. Huppu ei vie paljoakaa tilaa matkalaukusta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 600 x 400 x 130 mm.


Paksuus
8 mm


Sukupuoli
Naiset


Paino
3,24 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3,5 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösBlogi

Vinkkejä märkäpuvun valintaan

Monia mietityttää, että mikä olisi se omaan harrastukseen sopivimman paksuinen märkäpuku. Valitettavasti vastauksia taitaa olla ihan yhtä monta kuin vastaajaa, joten tässä oppaassa tarjoillaan aiheeseen yhtä näkökulmaa kirjoittajan toimesta. Ohjeista saanee kuitenkin kokonaisk...