Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪»

Feelmax Niesa 3 Blue, Sininen, 37

Sininen

Feelmax Niesa 3 Blue

Hinta


Määrä
pari


Väri
Feelmax Niesa 3 Blue Sininen
Sininen


Koko
37
38
39
40
41Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Barefoot-kenkä, joka on helppo pukea. Mukava työjalkineena ja sisäliikunnassa; esim jooga, pilates, kuntosali,... 


Ohut ulkopohja mahdollistaa todellisen paljasjalkatunteen, ja korjaa asentovirheitä. Oikea asento taas vähentää selkä-, polvi- ja jalkakipuja.

Jalassamme on yli 20 pientä lihasta, suurin osa niistä kiinnittyy varpaisiin, nämä lihakset kannattavat jalan kaarta. Käytettäessä normaalia, paksupohjaista ja tuettua kenkää nämä tärkeät lihakset passivoituvat ja heikentyvät. Ohupohjaisilla kengillä liikuttaessa nämä lihakset aktivoituvat, ja tulevat vahvemmiksi. Vahvemmilla lihaksilla on pienempi vammautumisriski, erityisesti nilkan alueella. Myös verenkierto jaloissa paranee lisääntyneen lihasaktiviteetin takia, helpottaen monien jalan verenkiertoon liittyvien sairauksien tilaa, ja vähentäen jalkojen kylmyydestä kärsiviä. 

Ihminen ottaa keskimäärin  7,000 -14,000 askelta joka päivä ja kävelee noin 100.000 kilometriä elämänsä aikana. Ei siis ole samantekevää, millä kengillä askeleet ottaa! Vastasyntyneillä vauvoilla harvoin tavataan jalkoihin liittyviä sairauksia tai ongelmia, mutta jo muutaman vuoden ikäisillä lapsilla ongelmia ilmenee. Ja tilanne pahenee... asiantuntijat sanovat jalkaongelmien johtuvan vääränlaisita kengistä ja sukista.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 200 x 70 mm.

Sukupuoli
Miehet, Naiset


Paino
0.27 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
6 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
48 16

Tuotemerkki

Blogi

Sopivan paljasjalkakengän valinta

Hyvän kengän tunnistaa siitä, että se tuntuu heti hyvältä jalassa. Se ei vaadi totuttelua tai sisäänajoa. Kengän tulisi pysyä jalassa kantapään ja jalkapöydän kohdalta ja varpaiden tulisi olla täysin vapaana. Kantapää voi hieman liikkua kengässä, mutta ei saa hölskyä - koska täl...


Ohjeita paljasjalkakenkien käyttöön

Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tukia eikä iskunvaimennusominaisuuks...