Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsavalaisimet‪»

Petzl Tikka LED otsavalo

Petzl Tikka LED otsavalo

Petzl Tikka LED otsavalo

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Petzl Tikka LED otsavalo Harmaa
Harmaa
Ei saatavilla
Petzl Tikka LED otsavalo Musta
Musta
Ei saatavilla
Petzl Tikka LED otsavalo Valkoinen
Valkoinen
Ei saatavillaSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Perinteisen Tikka-otsavalon päivitetty versio, 100 lm.

 

CLASSIC -sarjan suorituskykyinen pieni LED otsavalaisin. Soveltuu päivittäiseen yleiskäyttöön lähivalaisutarpeisiin ja liikkumiseen: Kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Fosforoitu pimeässä hohtava kehys LEDin ympärillä helpottaa valaisimen löytämistä pimeässä. Leveä, tasainen valokeila tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi. 
 
STANDARD LIGHTING -valaisuteknologia: Valo himmenee tasaisesti paristojen tyhjentyessä. Kaksi valonvoimakkuutta, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi: 
Max: Valovirta 100 lumenia, kantama 55 metriä, kokonaispaloaika 120 h. 
Eco: Valovirta 20 lumenia, kantama 25 metriä, kokonaispaloaika 180 h. 
 
Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen muotoilun ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Kytkimessä galvaaninen erotus, eli paristot ei tyhjene varastoitaessa. Valokulman korkeuden säätönivel. Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life otsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös NiMh akuilla. Paino: 85g (sis.paristot). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. 
 
Lisävarusteet: 
Adapt Kit (kypärään liimattava kiinnikelevy ja paristokotelon Adapt vaihtokansi): E93001  
Kypäräkiinnikesarja tavutettava (esim. työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin): E04405 
Kypäräkiinnikesarja 4 x koukku (kypäriin, joissa on kapea alareuna): E04350 
Poche kuljetuskotelo, jolla valaisin voidaan kuljettaa paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön: E93990 


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 115 x 130 x 60 mm.

Energianlähde
Paristo


IP-luokka (Vesitiiviys)
IPX4


Maksimi valoteho
100 lumen


Paino
0.085 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.13 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Nina T. 1.3.2018
Yleisarvosana
LED valon himmeys verrattuna edelliseen ostamaani, vuosia vanhaan, Petzlin Tikka valoon yllätti. Halvimmasta mallista on ilmeisesti tehty huonompi kuin se ennen oli. Saadaksesi kunnon kirkkaan otsalampun kannattanee siis ostaa hiukan kalliimpi. Uusi muotoilu on loistava, on hauskaa, että rungosta näkee läpi lampun sisään. Pimeässä hehkuva alue lampun takana on myös hyvä, löydät otsalampun pimeässä helposti ainakin jonkin aikaa. En ole testannut kuinka pitkään hehkua kestää, mutta helpottaa varmasti retkeillessä.
Anne K. 19.1.2018
Yleisarvosana
paras
Reijo L. 15.12.2017
Kätevä ja riittävän tehokas niin kävelylenkeillä kuin lukiessakin. Sopii periaatteessa Petzl -kypäräänkin, mutta visiirin kanssa ei oikein toimi, jos visiiri on tarkoitus nostaa silmiltä ylös.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösBlogi

Otsalampun valintaopas

Syksyn ja lähestyvän talven pimentyessä otsalamput ja muut valaisimet tulevat ulkoillessa kovaan käyttöön. Pidempien syys- ja talvivaelluksien ohella näppärästä otsalampusta on hyötyä monissa muissakin käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi kalliokiipeilyä tai maastopyöräilyä voi jatk...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...