Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Bivy-pussit ja hätäsuojat‪»

Carinthia XP II plus

Carinthia XP II plus

Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus
Carinthia XP II plus

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 21 - 45 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 21 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

A comfortable bivy bag with a tent pole arch in the head area (single pole supported). There is enough space at the head end for equitment that needs to be at hand day and night. The L-shaped access openning can be closed with 2 zippers. The specially designed storm flap ensures that the zippers are sealed to be absolutely waterproof. The 5 loops on the back of the XP-two keep the insolation mat in place.


A bivy bag can be necessary if you do not find a site for a tent, are forced to sleep outdoors or just don’t want to carry a tent. That means a bivy bag can be essential for comfort and for survival! We use only best materials available on the market: GORE-TEX® Gas Permeable Technology is a unique three-layer laminate, absolutely waterproof and extremely breathable. Unlike the GORE-TEX® Membrane, that is used for clothing, GORE-TEX® Gas Permeable Technology is air-permeable As a result, our bivy bags can be closed completely, providing absolute weather protection along with great comfort.

Material & Specs
3 Layer GORE-TEX® Laminate
Outer fabric: 100% PA 6.6
Functional layer: ePTFE based Membrane
Bottom lining:100% PA 6.6
Dimensions (cm): 250/104/76
Pack size (cm): 35x10
Weight (g): 1.185

Henkilömäärä
1


Majoitetyyppi
Bivy/suoja


Paino
1.185 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.50 kg)


Kommentit
Anonyymi 31.8.2021
Yleisarvosana
Olen ostanut sen varkain leirintäalueelle, enkä voi valittaa siitä. On erittäin mukava ja mukava nukkua luonnossa. Con on telttakaarikaari pään alueella on liian alhainen riittävän tilan turvaamiseksi. Myöskään korjaussarjoja ja Goretax -tunnisteita ei ollut, vaikka ostin uuden.
Tomi R. 15.6.2021
Yleisarvosana
Luotto majoite. Tähän voi luottaa.. AINA ja jokapaikassa.
Nimimerkki Alpha Kilo 8.11.2021
Tätä on tullut köytettyä lukuisia kertoja hyvissä ja huonoissa olosuhteissa. Itse käytän bivakkia ilman telttakeppiä. En voi valittaa, pitää vettä ja on niin käytännöllinen, kuin bivakki voi olla. Toimiva, hyvä ja laadukas. Carinthia Defence 4, XP II Plus ja Thermarest Ridgerest -makuualusta = toimiva kombo jolla pärjää 3 vuodenajan kamalimmissakin olosuhteissa hienosti!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...