Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪»

Carinthia Defence 6, L/200cm

Carinthia Defence 6, L/200cm


Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 21 - 45 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 21 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Comfort Limit: -20°C
Extreme: -39°C

Defence 6 on erittäin suorituskykyinen makuupussi kylmiin talven olosuhteisiin. Pussissa on kolmikerroksinen "voileipä"-rakenne, joka takaa optimaalisen lämmön. Päällinen on erittäin kevyttä ja kestävää mikrokuitu-nailonia, jonka erittäin hieno mikrokoostumuksellinen pinnoite tekee siitä vedenpitävän. Vetoketjun pituudella kulkee erillinen kaistale joka ehkäisee lämmön karkaamista vetoketjun kautta.

  • Erityinen G-LOFT ISO+ -tekokuiturakenne toimii samaan tyyliin kuin korkealaatuinen untuva. Valmistusmetodin ansiosta kuitu ei menetä muotoaan vaikka pussi olisikin säilössä kompressiopussissaan.
  • Defence 6:ssa on erityinen leikkaus. Nukkuessaan henkilö painaa toppauksen sisäkerroksen kasaan, mutta pussi säilyttää silti lämpöarvonsa. Toppauskerrokset ovat leikattu anteliaasti - tämä takaa kuitujen pysyvyyden kaikilla alueilla sekä käyttäjän asennoissa. Koska pussissa on kaksi erillistä toppauskerrosta, vain sisempi kerros litistyy. Ulompi toppaus säilyttää muotonsa ja näin myös erinomaisen eristyskykynsä.
  • Erittäin kevyt, pehmeä sekä hengittävä Thermoflect -harsokangas heijastaa käyttäjän ruumiinlämpöä - se lisää lämmön säilyvyyttä noin 11%.
  • Tilavan jalkaosion ansiosta varpaat pysyvät lämpimänä, sekä päädyssä on tarpeeksi tilaa säilyttää esim. kengät tai extra vaatekerrasto.
  • Muumiomalli
  • G-LOFT Plus toppausta ei ole ommeltu kiinni päällimateriaaliin, vaan kuori on lisätty pussiin erillään. Tämä takaa ilman kertymisen kuoren sekä toppauskerroksen väliin, joka taas takaa lämmön pysymisen. Koska päällisessä ei ole tikkauksia, se on suhteellisen vesi- sekä ilmatiivis.
  • Makuupussissa on kahteen suuntaan avautuva vetoketju. Ylempi avautuu liukumalla eikä jumitu - näin käyttäjä pääsee hyppäämään pussista ulos nopeasti tilanteen niin vaatiessa. Alempi toimii kuten normaalit vetoketjut, ja sen voi avata ventilaation lisäämiseksi.

Koko: 200
Mitat: 230 / 87 / 60 cm
NSN: 8465-41-0000-2419
Paino: 2600 g
Pakkauskoko: 25 x 45 cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 520 x 300 mm.

Comfort
-20 °C


Eriste/Täyte
Tekokuitu


Extreme
-39 °C


Limit
Ei ilmoitettu


Paino
2.93 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Edward L. 24.11.2021
Yleisarvosana
carinthia Defense 6, L/200cm on kaikkea mitä makuupussilta toivoisi. Erinomainen ammattitaito, ompeleet ovat täydellisiä, vetoketjut ovat täydellisiä. Hieman iso, mutta vaivan arvoinen mahtuaksesi pakkaukseen. Suosittelen kaikille, jotka suunnittelevat matkaa kylmempään ilmastoon.
Anonyymi 21.11.2021
Yleisarvosana
Telttamatkailu viikko Lapissa pussi vastaa odotuksia vetoketju tosin aukeaa tosi herkästi Muuten tilava juuri mitä hain
Anonyymi 4.7.2021
Yleisarvosana
Lämmin kevättalvesta -10’C. olen pieni, joten kaikki mahdollinen tavara mahtuu mukaan lämpimään pussiin. Pituutta ehkä saisi karsia.
Anonyymi 26.4.2021
Yleisarvosana
laadukkaan vaikutelman antoi.
Anonyymi 10.4.2021
Todella hyvä pussi👍 mukavan lämmin mutta ei silti kuuma. Ainaki -10 pakkasessa hyvin tarkeni, ainut mikä oli ku liikahti niin tuli kylmää ilmaa pään reijästä kun en laittanu siinä olevaa kaulusta kiini. Mutta kokonaan pussin sisälle niin hyvin nukutti.
Anonyymi 19.3.2021
Yleisarvosana
Se on erittäin hyvä makuupussi, erittäin lämmin ja tilava. Olen 185 cm.
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiset yöt nukuttu nollan ja -5 pakkasen lukemissa. Erittäin lämmin pussi. *peukku*
Olli E. 8.3.2021
Yleisarvosana
Ihanan väljä, joten mahtui sisään pussiin hyvin. Vetoketjut yms. muut hyvin suunniteltu siten saa pusstitettua itsensä helposti. Lämpötilan säätö on vielä hankala sanoa vähällä kokemuksella. -10 c◦ testattu, jolloin ihan hyvä. Mut epäilen että -20 c◦ on mulle, joka palelee helposti on liikaa pelkästään tolla pussilla.
karel s. 20.2.2021
Yleisarvosana
Nukuin Carinthia Defense 6: ssa Lemmenjoen kansallispuistossa, Inarin ympäröivällä retkeilyalueella ja monissa muissa paikoissa Kurun ympäristössä (Ylöjärvi) lämpötilassa -20 ° C asti. Kotissa, quinzeeissä, laavuissa, loissa ja ulkona. Koskaan ei koskaan kulunut kylmää yötä tässä makuupussissa. Vaikka se on iso kuljettaa, se on vaivan arvoista. Tarpeeksi tilaa itselleni ja useita vaatteita, jotka halusin pitää lämpimänä.
Markku K. 13.1.2021
Carinthia on parasta laatua moneen käyttöön. Ei palele. Kaapista löytyy Defence 1 kesäkäyttöön , Defence 4 syys / talvikäyttöön ja Defence 6 ääriolosuhteisiin.
Näytä kaikki (21) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...