Lajit‪» Vaellus‪» Keittimet‪» Kaasukeittimet‪» Kaasupullon päälle asennettavat‪»

Jetboil Sol Titan 0,8L keitin

Jetboil Sol Titan 0,8L keitin


Erikoishinta


Määrä
kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Pienikokoinen, erittäin kevyt titaaninen matkakeitin 0,8L kupilla. Jetboil malliston edistynein keitin. Osat pakkautuvat sisäkkäin helposti reppuun mahtuvaksi pakkaukseksi ja kokonaispaino on vain 255g. Uudenlainen Jetboil Thermo-Regulate vakiopainepoltin joka tarjoaa tasaisen lämmön -10C asti ja toimii tehokkaasti myös korkeassa ilmanalassa. Integroitu piezo -painonappisytytys tekee käytöstä turvallista. Sol on nopea, siisti ja helppo käyttää.

Toimii tavallisella retkikeittimen kaasusäiliöllä (ei sis.), poltinosa liitetään astian pohjaan. Pohjan patentoidun FluxRing lämmönsiirtimen ansiosta Sol keittää 500ml vettä kiehuvaksi runsaassa kahdessa minuutissa! Eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina, läpinäkyvässä kannessa juoma-aukko. Astian eristekuoressa käytännöllinen kahva joka tekee liikuttamisesta turvallisempaa ja juomisesta helpompaa. Korkeus pakattuna 165mm, halkaisija 104mm.

 

Toimitus sisältää: Poltin, kuppi, juomakansi, eristekuori kahvalla, kaasusäiliön tukijalka. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Sopii myös liikelahjaksi: Ideaali henkilökuntalahja ihmisille joiden työpaikka liikkuu tai ei ole kahvilan lähettyvillä.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen standardikierteeseen. Suosittelemme käyttämään alkuperäisiä Jetboil kaasuja parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Jetboil kaasut on mitoitettu mahtumaan kuljetuksen ajaksi kupin sisään.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 150 x 100 mm.

Paino
0.4 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
19 0

Tuotemerkki

Blogi

Retkikeittimen valinta

Retkikeittimiä on niin moneen lähtöön, kuin on keittelijöitäkin. Minkä tuotteen valitsisi ensimmäiseksi keittimeksi? Kaasu vai monipolttoaine? Aktiivisella retkeilijällä voi ollakin useampaa erilaista keitintä eri luontoisiin retkiin ja -olosuhteisiin.


Polttoaineen valintaopas

Kaasua, bensaa, spriitä ja muutama risu. Polttoaineita löytyy jokaiseen tarpeeseen, joten on tärkeää valita oikea energianlähde omaan käyttöön. Seuraavassa lyhyt opas siitä minkälaisia polttoaineita valitaan mihinkin laitteisiin.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...