Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Korkeavartiset‪»

Meindl Taiga GTX

Meindl Taiga GTX

Meindl Taiga GTX
Meindl Taiga GTX

Hinta


Määrä
pari


Väri
Brown


Koko
UK 14 (EUR 50) +26.67 $


Väri: Brown
Koko: UK 14 (EUR 50) +33.07 $
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Korkeavartinen vaelluskenkä Gore-Tex -kalvolla.
  • Memory Foam System helpottaa kengän muotoutumista jalkaan.
  • Pintamateriaalina nupukkinahka
  • Pohja Vibramin Meindl Multigriff
  • DIGAfix
  • Pohjan jäykkyys B
  • Paino noin 950 g

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 330 x 410 x 120 mm.

Jäykkyys
B (maasto)


Lestin leveys
Normaali


Sukupuoli
Miehet, Naiset


Vedenpitävyys
Gore-Tex / vastaava


Paino
1.95 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.49 kg)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Tuomas L. 6.3.2019
Yleisarvosana
Kestävät kengät.
rii...@...om 20.7.2018
Toiset samanlaiset kengät juurikin hankittu. Tukevat hyvin löysää nilkkaa, vartta on tarpeeksi korkealle. Lakkoja ei erinomaisista uusista kengistä huolimatta paljon kertynyt.
mia...@...om 22.5.2018
Yleisarvosana
Meindlin Taigat ensimmäisessä suht kovassa koitoksessa: Ensimmäisenä päivänä seitsemän tuntia talsimista vaihtelevissa metsäolosuhteissa eli välillä kivikoissa, pahassa risukossa ja avohakkuuaukiolla, jossa paljon männyn ja koivunoksia, lähes läpipääsemättömissä tiheiköissä. Neljä tuntia seuraavana päivänä. Kyseessä koirien verijälkikoe, jossa verijälki tehdään alkuperäisen kartalle piirretyn suunnitelman mukaan, suunnistamalla ja mahdollisimman suorilla reiteillä (vain isot jyrkänteet ja suonsilmät kierretään). Jälkireiteillä oli paljon märän sammaleen peittämiä kivenmurikoita, kivikoita ja siellä jalka lipsahti useasti kivien väliin. Meindlin Taigat (puolireiteen asti ulottuvat) tukivat nilkkoja hienosti. Nilkkapituisilla vaelluskengillä olisi taatusti tullut nilkkaan revähdys/venähdys (kokemusta näes on nilkan revähtämisestä nilkkapituisilla vaelluskengillä:(. Mietin monta kertaa jalkojen lipsahdellessa kivenkoloihin, että olipa hyvä päätös ostaa Taigat!
Ilkka H. 25.10.2017
Yleisarvosana
Ensimmäisellä reissulla toisesta kengästä vedet sisään ja takuuvaihto uusiin. Valitettavasti hyvälläkään huollolla kenkä ei vedenpitävä kuin juuri takuuajan. Nyt mennään sitten vedenpitävän sukan kanssa.
Jussi H. 12.6.2017
Yleisarvosana
Vanhoissa kengissä kantapäiden sisäsyrjän ompelusaumat kuluvat/aukeavat ja vedenpitävyys heikkenee
Kaupo K. 23.4.2017
Yleisarvosana
Kengät ovat hyvät ja kestävät! Kannatti ostaa kyllä varmasti!
Nimimerkki EiEnääMeindeliä 22.7.2020
2 paria Taigoja ollut, molemmissa pareissa vas. jalan isovarpaan päältä liitoksen seudusta ilman näkyvää rikkoutumista vuoto n. 10-15vrk käytöllä (asiallisesti huollettu). Eka pari takuuseen, toinen ei. En osta enää Meindeleitä. Eli poluilla kävelyyn hyvässä säässä erittäin hyvät, esim. metsästykseen edes kosteussa varvikossa soveltumattomat. Valitettavaa, sillä omistamistani useista eri merkeistä (Haix, Lundhags, Haglöfs) parhaat jalassa, mutta isoimmat ongelmat vedenpitävyyden kestossa. Kavereilla samansuuntaisia kokemuksia 2010-luvulla ostetuista Meindelin kengistä.
Nimimerkki K 28.12.2018
Kengät olleet käytössä noin 3 vuotta, sulan maan aikaan. Talvet huoneenlämmössä käyttämättömänä. Tänä syksynä PU-välipohja alkoi murentua molemmissa kengissä jolloin kumipohja irtoaa. Kengät siis käyttökelvottomat. Harmittaa todella paljon koska kengät erittäin hyvät jalassa.
Nimimerkki Taikatemppu 5.11.2015
Käveltävyys ja tukevuus ok. Kuminen vibram pohja kyllä näissä kestää, mutta pu-välipohja murenee jossain vaiheessa, eikä niitä pysty suutarit korjaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Meindl Sport Wax hoitoaine kirkas
 
Meindl Sport Wax hoitoaine kirkas
Captcha$
(170)
Heti saatavilla


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Video-opas: Vaelluskenkien hoito

Katso minuutin mittainen video / muistilista mitä vaelluskengän perusteelliseen ulkopuoliseen hoitoon kuuluu ja miten se tehdään.


Vaelluskenkien valintaopas

Millainen vaelluskengän pitää olla? Oppaassa käsittelemme, kenelle sopii korkea varsi ja kenelle matalampi. Käydään läpi pohjien jäykkyysluokitukset ja lestien leveydet. Samalla pureskellaan myös ikuisuuskysymystä, että valitako jalkine kalvolla vai ilman.