Lajit‪» Kiipeily‪» Hakut‪» Vaellukseen‪»

Petzl Summit, 66 cm

Petzl Summit

Petzl Summit
Petzl Summit

Määrä
kpl


Koko
52 cm
59 cm
66 cm


Koko: 66 cm

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi
U13B 66


Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Kiipeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Petzl Summit on kevyt jäähakku klassiseen vuoristokiipeilyyn soveltuen vaativiinkin olosuhteisiin. Se on suunniteltu modernin vuorilla liikkujan tarpeisiin ja tarjoaa erinomaisen hinta-suorituskyky -suhteen. Aiempaa mallia 40% kevyempi. Käytettävyydeltään kaikenlaisille käyttäjille selkeä malli, jossa on sopivasti teknisiä ominaisuuksia ja molemmissa päissä keveydestä huolimatta hyvät ankkurointiominaisuudet.

Tämä suosittu malli on vuosikausia kestäneen jatkuvan tuotekehityksen tulos, jossa näkyy kokeneiden vuoristo-oppaiden käden jälki. Varsi on muotoiltu sopivan käyräksi antamaan riittävän vapaan tilan toimiakseen tehokkaasti myös jyrkillä jäärinteillä; hakkua voidaan käyttää sekä piolet-canne että piolet-rampe moodissa kuten myös piolet-traction moodissa kun liikutaan lyhyillä ja jyrkillä osuuksilla.

Teräksinen kuumakäsitelty kärjestä ohut (3 mm) terä on muotoiltu antamaan paras mahdollinen pito erityisesti kovalla lumella ja jäällä. Terä on keskeltä leveämpi jotta hakku pitää paremmin ankkurina myös pehmeässä lumessa. Terän päällä olevat hampaat parantavat pitoa jäässä ja pitävät hakun piolet-rampe moodissa. Varsi anodisoitua, kevyttä ja kestävää 7075-sarjan lentokonealumiinia, jossa on urat tarjoamassa pitävämmän otteen. Varren päässä piikki ruostumatonta terästä, jonka ansiosta varsi uppoaa kovaan lumeen tehokkaasti piolet-canne moodiin.

Erittäin kulutuskestävä teräskaavin tarjoaa hyvän käsituen liikuttaessa rinteellä ja reunojen muotoilun ansiosta portaiden kovertaminen on tehokasta. Kaavin on taitettu sopivaan kulmaan, jotta akku menee oikeaan asentoon piolet-canne moodissa. Terässä sekä kärkipiikissa on reiät, joihin voi liittää sulkurenkaan, slinginauhan tai rannelenkin narun.

  • CE, UIAA.
  • Terätyyppi B.
  • Piikkityyppi B.
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavilla kolme pituutta:
52 cm: 360 g.
59 cm: 380 g.
66 cm: 400 g.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 680 x 260 x 80 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.45 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Anonyymi 15.10.2021
Yleisarvosana
Upea jääkirves- käytän sitä hiihtomatkoilla ja se on loistava.
Anonyymi 7.8.2021
Hyvä kevyt ja tekninen tuote jäätikköretkille
Benoit M. 18.5.2021
Yleisarvosana
Yläosa, loistava tuote
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiipe...


Jääkiipeily harrastuksena ja varustevinkkejä

Jääkiipeily on mainio tapa harrastaa kiipeilyä perinteisen ulkokiipeilykauden ulkopuolella, kokonaan uudessa elementissä. Lajin hienouksiin kuuluu muun muassa se, että jääputoukset muuttuvat jatkuvasti, joten tarjolle tulee jatkuvasti vaihtelevia ja uniikkeja reittejä kiivettäväk...