Lajit‪» Kiipeily‪» Hakut‪» Vaellukseen‪»

Petzl Ride

Petzl Ride

Petzl Ride
Petzl Ride
Petzl Ride

Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Myymälä (Helsinki)varastossayli 20 kpl heti
Keskusvarasto17 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 20 kpl heti

Tilauskoodi
U04A 45


Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Ultrakevyt moderni hakku hiihtovaellukseen ja vapaalaskuun. Erittäin tekninen malli, joka on suunniteltu nimenomaan hiihtäjien tarpeet huomioiden. Kompaktin koon ja poikkeuksellisen keveyden ansiosta kulkee helposti mukana repun sisällä, joka vähentää loukkaantumisen riskiä ja repun vaurioitumisen riskiä verrattuna repun ulkopuolella kuljettamiseen. Suorituskykyinen malli upealla designilla ja viimeistelyllä. 25 % kevyempi kuin Petzl Glacier LiteRide hakku.

Tällä hakulla on poikkeuksellisen hyvät ankkurointiominaisuudet kovassa lumessa ja jäällä.


Teräksinen kuumakäsitelty kärjestä ohut (3 mm) terä, joka on muotoiltu antamaan paras mahdollinen pito erityisesti kovalla lumella ja jäällä. Terä ja kaavin ovat muta hakkuja ohuempia ja kevyempiä, mutta silti poikkeuksellisen kestäviä. Varsi korroosionkestäväksi anodisoitua, kevyttä ja kestävää 7075-sarjan lentokonealumiinia, jossa on urat tarjoamassa pitävämmän otteen. Varren päässä rakenteeseen integroitu piikki.

Erittäin kulutuskestävä ja painon minimoimiseksi rei’itetty teräskaavin tarjoaa hyvän käsituen liikuttaessa rinteellä ja reunojen muotoilun ansiosta portaiden kovertaminen on tehokasta. Terässä sekä kärkipiikissa on reiät, joihin voi liittää sulkurenkaan, slinginauhan tai rannelenkin narun.

  • Paino hämmentävät 240 g.
  • CE, UIAA.
  • Terätyyppi B.
Pituus: 45 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 200 x 60 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.24 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Anonyymi 23.7.2022
Yleisarvosana
Superkevyt
Mark L. 27.5.2022
Yleisarvosana
Upea kirves, kompakti ja kevyt. Erittäin helppo kiinnittää ne pakkaukseen ja unohtaa ne, kunnes tarvitset niitä. Ergonominen muotoilu tuntuu erittäin luonnolliselta kädessäsi ja sitä voidaan käyttää pitkiä aikoja ilman epämukavuutta tai väsymystä.
Anonyymi 3.5.2022
Yleisarvosana
Olisin kiitollinen, jos se saapuisi hieman aikaisemmin.
Hamish R. 25.4.2022
Yleisarvosana
Hieman lyhyt, mutta tiesi, että ennen ostamista, hyvä kun olet menossa ylös tai alas jyrkille rinteille, vaihda vaellussauvat tasaisempiin alueisiin. Huomaa, että sen mukana ei tule käsihihnaa.
Jean-Michel B. 31.3.2022
Yleisarvosana
Täydellinen, se on erittäin kevyt, ankkuroi erittäin hyvin jäässä, se voisi olla 5-10 cm pidempi.
Anonyymi 30.3.2022
Yleisarvosana
Täydellinen koko reppuun lyhyelle tekniselle hiihtoretkelle.
KEISUKE N. 16.3.2022
Yleisarvosana
Ostin kaksi Petzl-ajelua. Se painaa 248 g per pullo ja on erittäin kätevä lumisilla vuorilla. Se on kevyempi kuin aiemmin käyttämäni jäähakku. Sitä käytetään maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa ja Japanin pohjoisilla Alpeilla.
Anonyymi 8.3.2022
Yleisarvosana
Erittäin kevyt; hyvä hiihtoretkille ja jyrkän lumen kiipeilyyn. Tämän kirveen kevyen painon vuoksi lumiankkureiden kaivaminen kestää kauemmin ja pikettien asettaminen on myös haastavampaa, mutta silti mahdollista.
Anonyymi 8.3.2022
Yleisarvosana
Erinomainen työkalu hiihtoretkiin ja kevyeen vuorikiipeilyyn. Ei vain neliömassa, vaan erinomainen tasapaino ja käsituntuma tekevät siitä niin kevyen jopa pitkän käytön jälkeen. Uppoaa hyvin piikin puutteesta huolimatta. Suosittelen hankkimaan Petzlin Trigrest-ponnin, joka tulee Gully-version mukana (identtinen täysin alumiininen kulmikas varsi) varmistaaksesi turvallisemman keilan, kun otetaan huomioon, kuinka kevyt se on. Ei itsepysäytyskokemusta jaettavaksi, mutta muiden mielestä se toimii hyvin. Mahtuu helposti useimpiin 30 litran pakkauksiin haluttaessa.
Anonyymi 15.10.2021
Yleisarvosana
Suuri kirves hiihtoretkille, pieni ja kevyt, joten se otetaan mukaan joka matkalle etkä edes tiedä, että se on siellä -kunnes tarvitset sitä. Hyvin tehty.
Näytä kaikki (14) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

-15%
Black Diamond Axe Protector
 
Black Diamond Axe Protector (7)
Heti saatavilla


Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiipe...


Jääkiipeily harrastuksena ja varustevinkkejä

Jääkiipeily on mainio tapa harrastaa kiipeilyä perinteisen ulkokiipeilykauden ulkopuolella, kokonaan uudessa elementissä. Lajin hienouksiin kuuluu muun muassa se, että jääputoukset muuttuvat jatkuvasti, joten tarjolle tulee jatkuvasti vaihtelevia ja uniikkeja reittejä kiivettäväk...