Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪»

Vibram FiveFingers KSO -miesten malli

Vibram FiveFingers KSO -miesten malli


Kampanjahinta
63,20 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 104,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Vibram FiveFingers KSO -miesten malli Black (musta)
Black (musta)


Koko
46
40
41
42
43
44
45Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Tämän lähemmäksi paljain jaloin kulkemista ei kenkien kanssa voi päästä. Maailman laadukkaimpien jalkineiden pohjien valmistaja Vibram on kehittänyt täysin uuden jalkinemallin.

Jalkineiden käyttömahdollisuudet eivät rajoitu kävelyyn tai juoksuun – ne soveltuvat erinomaisesti kaikkiin maksimaalisen pidon tarvitseviin tilanteisiin. KSO -malli soveltuu parhaiten retkeilyyn, kiipeilyyn, Boulderointi-kiipeilyyn, juoksuun, fitnessiin, kuntosaliharjoitteluun, kamppailulajeihin, joogaan, pilatesiin, veneilyyn, melontaan, purjehdukseeen ja matkustukseen.

On tutkittu, että avojaloin käveleminen aktivoi ja vahvistaa jalkaterän lihaksia, mikä parantaa jalkapohjasta välittyvää tuntoaistimusta. Tällä vaikuttaa parantavasti tasapainoon ja liikkeiden hallintaan sekä jalan ja liikuntaelimistön yleiseen hyvinvointiin. Paljain jaloin kävellessä myös ne jalan lihakset harjaantuvat, jotka normaalisti ovat levossa jalkineilla liikuttaessa. Paljain jaloin kävely parantaa ryhtiä ja näin vähentää myös selkäkipuja.

Jalkineella on jalanpohjan lihaksia vahvistava vaikutus, joka mahdollistaa tasapainon kehittymisen. Lisäksi erittäin kevyet Fivefingersit antavat vapaudentunteen kävellä kuin paljain jaloin!

Times -lehti valitsi Vibramin Five Fingers -jalkineet vuoden 2007 parhaaksi keksinnöksi. Jalkineiden kysyntä on jo osoittautunut kansainvälisillä markkinoilla erittäin suureksi.

Paino
0,3 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Kommentit
Nimimerkki vapaa tassuttelija 2.8.2011
Paljain jaloin kävely on parasta ilman näitäkään kenkiä. Parin kerran jälkeen jalkapohjat tottuvat kovempaan rasitukseen ja lasinsirut yms. oppii väistämään rutiinilla. Mutta ehkä nämä toimii maastossa sitten hiukan paremmin. Käpy jalan alla vois olla ikävä juostessa.
Nimimerkki Nets 15.1.2009
Parhaat kengät ikinä,ainoa miinuspuoli on jalkojen hikoilu ja siitä johtuva haju. Asia korjautuu käyttämällä varvassukkia kengissä.
Nimimerkki JSuvanto 3.7.2008
Kannattaa ottaa huomioon Vibramin oma kokotaulukko, joka löytyy esim. osoitteesta: http://www.vibramfivefingers.com/products/size_conversion_chart.html
Lisää kommentti

Mielipiteet
65 21

Tuotemerkki


Blogi

Nahkakenkien hoito ja suojaus

Nahkajalkineiden asianmukainen hoito pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa. Perusohjeita hyvään perushoitoon, porffavoor:1. PuhdistusPuhdista jalkineet säännöllisesti, erityisesti jos ne ovat likaantuneet tai kastuneet. Käytä pehmeää harjaa ja kosteaa liinaa poi...


Sopivan paljasjalkakengän valinta

Hyvän kengän tunnistaa siitä, että se tuntuu heti hyvältä jalassa. Se ei vaadi totuttelua tai sisäänajoa. Kengän tulisi pysyä jalassa kantapään ja jalkapöydän kohdalta ja varpaiden tulisi olla täysin vapaana. Kantapää voi hieman liikkua kengässä, mutta ei saa hölskyä - koska täl...


Ohjeita paljasjalkakenkien käyttöön

Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tukia eikä iskunvaimennusominaisuuks...