Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Miesten‪»

Hanwag Banks SF Extra GTX Mens

Hanwag Banks SF Extra GTX Mens

Hanwag Banks SF Extra GTX Mens
Hanwag Banks SF Extra GTX Mens

Hinta


Määrä
pari


Väri
Hanwag Banks SF Extra GTX Mens Asphalt / Light Brown
Asphalt / Light Brown
Hanwag Banks SF Extra GTX Mens Mocca/Asphalt
Mocca/Asphalt


Koko
(valitse)
(valitse)
EUR 40.5 (UK 7.0)
EUR 41.5 (UK 7.5)
EUR 42 (UK 8.0)
EUR 42.5 (UK 8.5)
EUR 43 (UK 9.0)
EUR 44 (UK 9.5)
EUR 44.5 (UK 10.0)
EUR 45 (UK 10.5)
EUR 46 (UK 11.0)
EUR 46.5 (UK 11.5)
EUR 47 (UK 12.0)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Kengät, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Hanwag Banks SF Extra GTX on Gore-Tex-kalvolla varustettu vedenpitävä vaelluskenkä, jonka leveämpi päkiäosa istuu erinomaisesti mukavuutta arvostavaan, leveämpään jalkaan. Tilavuutta on tuotu Hanwagin StraightFit-Extra -lestillä nimenomaan päkijän sivuun ja isovarpaan tietämille, jotka ovat usein juuri ne ikävimmin hankaavat paikat. Banks SF Extra GTX sopii jäykkyytensä ja vaimennuksensa ansiosta laaja-alaisesti niin tasaisemmille maastoille kuin jyrkempään vuoristoon autiotuvalta autiotuvalle tapahtuville vaelluksille, kunhan rinkan paino on maltillinen.

Välipohjasta löytyy 1.5 mm paksuinen polyuretaanivaahto, joka parantaa askeleen rullaavuutta sekä iskunvaimennusta ja huolehtii mukavuudesta pidemmilläkin päivämatkoilla. Kengässä käytetty nahka on erittäin laadukasta LWG (Leather Working Group) -sertifioitua nahkaa, joka on laadukkuutensa lisäksi myös kestävästi tuotettua. 
  • Enemmän tilaa päkijän alueella
  • Vahvistettu PU-vaahto väipohjassa vaimentaa ja parantaa askeleen rullaavuutta
  • Kestävät metallliset nauhalenkit ja -koukut

Materiaalit 
Kalvo: Gore-Tex
Päällimateriaali: Mokkanahka ja kangas
Ulkopohja: Vibram® Endurance Pro

Jäykkyys: BA
Istuvuus: StraightFit Extra

Paino: 1250 g (yksi pari, koko EUR 42)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 500 x 300 mm.

Jäykkyys
B/A


Lestin leveys
Melko leveä


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Gore-Tex / vastaava


Varren pituus
Puolikorkea


Paino
1.25 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.40 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Anonyymi 18.9.2022
Yleisarvosana
Edelliset samanlaiset olivat 10 vuotta käytössä. Ja tietenkin enne Kroatiaan lähtöä toisen kengän pohja katkesi. Sitten piti löytää uudet ja Varusteesta löytyi. Uudet jalassa koneeseen, jotta niihin tulisi vähän tuntumaa. Ja sitten Biokovon rinteille vaeltamaan, siellä on haasteita jokaiselle. Kengät toimivat hienosti, pohja pitää ja kenkä tukee nilkkaa pahoissakin paikoissa. Kun vielä saisi paksummat nauhat, ei tarvitsisi tehdä kaksoissolmuja....
Julien G. 14.9.2022
Yleisarvosana
Nämä ovat uudet suosikkisaappaani. Hanwagin SF Extra -viimeinen on todella hyvä leveämmille jaloille. Ne ovat myös yllättävän kevyempiä kuin odotat.
Arto P. 25.8.2022
Yleisarvosana
Toimineet sateella ja ovat nahkakengiksi kevyet. Jalkaani sopii leveä lesti.
Anonyymi 12.8.2022
Yleisarvosana
Erinomainen käyttömukavuus, istuu hyvin leveälestiseen jalkaan ja on mukavat kävellä vaikka kadulla kävelylenkkiä. Eivät hierrä eivätkä purista.
Anonyymi 18.5.2022
Yleisarvosana
okei
mag...@...fi 1.3.2022
Yleisarvosana
Kengät istuvat heti eikä alku hiertymiä tullut. Aluksi jalat puutuivat, mutta kun kengät muotoutuivat jalkaan ja askel mulmaan tottui istuvat täydellisesti. Pohjat on perus ulkoiluun hyvät ja joustavat.
MICHAEL G. 30.12.2021
Yleisarvosana
Viimeiset 4 paria saappaani ovat olleet Merrell Moab 2 -saappaat. Ne ovat olleet erittäin mukavia ja kevyitä (2x400gm). Ainoa (suuri) ongelma on, että ne kaikki alkoivat vuotaa 6-9 kuukauden kuluttua. (Viimeiset 2 paria olivat Merrellin vaihtoja - hyvä asiakaspalvelu.) Nyt olen kuitenkin päättänyt etsiä kestävämpiä kevyitä kävelysaappaat. Tästä syystä valitsin lopulta Hanwagin saappaat. Olin järkyttynyt kaikista erinomaisista arvosteluista. Toistaiseksi olen käyttänyt niitä kahdella lyhyellä kävelyllä (1 tunti kumpikin). Ne ovat erittäin mukavia. 2x600g paino on hyvä. Minulla on toisessa jalassa nilkka ja toisessa kuoleva maissi, mutta saappaiden leveämpi istuvuus varpaiden ympärillä antaa runsaasti tilaa epämuodostuneille jaloilleni! Käytän saappaitani ulkoiluttaessani kahta koiraamme teillä, nurmipoluilla ja mutaisilla poluilla, ja joskus pidempiä kävelylenkkejä Ranskan keskimassion kukkuloilla. Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen Hanweg-saappiini. Jäämme odottamaan ja katsomaan vedenpitävyyttä. Pyydä minulta uusi päivitys vuoden kuluttua. Terveisin Mike G
Juha L. 29.9.2021
Yleisarvosana
Melko hyvin rullaava jalkine, koko leveän lestin myötä sopiva
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Video-opas: Vaelluskenkien hoito

Katso minuutin mittainen video / muistilista mitä vaelluskengän perusteelliseen ulkopuoliseen hoitoon kuuluu ja miten se tehdään.


Vaelluskenkien valintaopas

Millainen vaelluskengän pitää olla? Oppaassa käsittelemme, kenelle sopii korkea varsi ja kenelle matalampi. Käydään läpi pohjien jäykkyysluokitukset ja lestien leveydet. Samalla pureskellaan myös ikuisuuskysymystä, että valitako jalkine kalvolla vai ilman.