Tervetuloa Rapalan kalapäivään torstaina 2.6.2022


Kalastus by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 25.05.2022

Tervetuloa viettämään unelmien kalapäivää torstaina 2.6.2022.
Asiantuntijat ja kala-ässät ovat paikalla ja tavattavissa klo 14-20.

Tapahtumien päänäyttämönä toimii hienon uuden myymälämme etupiha/ sisäänkäynnin lähettyvillä sekä kalastusosastollamme myymälän perällä.

Rapalalta saapuu paikalle tilaisuutta kunnioittamaan ja  kertomaan uutuuksista ja jauhamaan kalajuttuja itse mestari, Jani Himanko henkilökohtaisesti. Uutuuksien lisäksi tarjolla on toki vanhoja hyväksi havaittuja klassikoita, joista varmasti löytää asiantuntijoiden opastuksella uusia näkökulmia.

Pihalla häärää myös Rapalalta mr. Juuso Jääskeläinen, jonka kanssa pääsette fiilistelemään myymälän edustalle kärrättyä Rapalan edustusvenettä. Aivan unelmatilaisuus etenkin, jos hakee ideoita oman kalaveneen varusteluun. Rapalan botskissa ei nimittäin puutu yhtäkään ainutta herkkua.

Herkuista ja varustelusta puheenollen!
Maailman parhaimmat kylmälaukut valmistaa Yeti - se on kaikille varmasti päivänselvää. Kunnon kalaveneen luottovaruste on kiistatta Yeti Tundra 65  joka on laadultaan, kestävyydeltään ja mitoiltaan noh. Täydellinen.

Varuste.net yhteistyössä Yetin kanssa on järkännyt kalapäivän yhteyteen siis arvonnan, johon voit kalapäivässä paikan päällä osallistua ja voittaa kyseisen kylmälaukun merellisen Navyn värisenä (normaalihintamme tuotteelle 389 €).

Arvontaan voi osallistua ainoastaan tapahtumapaikalla ja onnelliselle voittajalle tullaan ilmoittamaan tapahtuman päätyttyä henkilökohtaisesti puhelimitse TAI niin halutessaan jollain muulla valitsemallaan tavalla. 

Kivaa, että on taas tapahtumia ja päästään yhdessä touhuamaan. Vielä kivempaa on saada näin upea tuotemerkki kylään ja alan ykkösasiantuntijat vieraaksi omien kalamestareidemme rinnalle.

Lämpimimmät tervetulot joka iikalle - nähdään meillä osoitteessa Malminkartanontie 1, 00390 Helsinki.
T
orstaina 2.6.2022 klo 14-19 välisenä aikana.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Garmin inReach -laitteiden hyödyt ja käyttötarkoitukset

Garmin inReach -laitteet tuovat turvaa ja yhdistää sinut läheisiisi seikkailulla kuin seikkailulla Parhaat seikkailut koetaan yleensä kaukana sivistyksestä. Vuoren rinteillä kiipeiltäessä, syvällä metsässä vaellettaessa tai merellä melottaessa voi kokea olevansa rauhassa lu...

Kalastusvarusteet mökille

Millaiset varusteet leppoisaan mökkikalastukseen? Monesti törmää sellaiseen ajatteluun, että “ei niiden kamojen nyt niin pilkun päälle pidä olla, kun en mä mikään ammattilainen ole”  Korjaava mielipide on kylläkin se, että jos nimenomaan ei ole mikään ammattilainen ja te...

Siiman valintaopas

Siima valitaan käytettävien välineiden, vieheiden sekä tavoitellun kohdekalan oletetun koon mukaan. Siiman valitsemisessa ohjenuorana voisi pitää, että nykyään perinteistä monofiiliä käytetään sen joustavuuden ja helpon solmittavuuden johdosta pääsääntöisesti vetou...