Lajit » Ulkoilu » Kengät » Paljasjalkakengät »

Feelmax Kuuva 4


Hinta

Määrä
pari

Väri
Musta
Musta


Koko
(valitse)
(valitse)
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus


Feelmax Kuuva on pysynyt vuodesta toiseen valikoimamme suosituimpana Feelmax paljasjalkakenkänä.

  • Kävely-, vaellus- ja street-kenkä
  • Parannettu vedenkestävyys
  • Vahvemmat nauhalenkit, joissa pyöristetyt reunat.
  • Uusi NatuRun Sierra 2,5mm ulkopohja, jossa parannettu pito syvempien uurteiden takia. Joustavuus on samaa tasoa kuin muissa kengissä käytetyssä NatuRun-pohjassa
  • Korkeampi varsi
  • Korkeampi iltti
  • Vettähylkivä päällisnahka
  • Saatavilla myös koko EUR 47

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 340 x 280 x 120 mm.

Materiaali
Mokkanahka, Waterbuck-nahka

Sukupuoli
Miehet, naiset

Paino
0.6 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.97 kg)

Takuu
6 kk

Kommentit
Sanja K. kirjoitti 15.09.2018 :
Erinomaisen mukavat ja yllättävän lämpimät kengät. Toistaiseksi ainakin kosteudenkestävyys on riittänyt metsässä rämpiessä. Vielä ei talvipakkasilla ole päässyt kenkiä testaamaan, mutta uskoisin näillä pärjäävän miinusasteillakin.

san...@...om kirjoitti 03.07.2018 :
Ehdottomasti mukavammat ja paremman tuntuiset kuin aikaisemmat kovat vaelluskengät. En huomannut että jalat väsyisivät tai että epätasainenkaan maasto sattuisi jalkapohjiin.

Antti K. kirjoitti 16.06.2018 :
Ei ollut minulle tämä kenkä. Varauksella suosittelen mikäli paljasjalkailu on sinun juttusi. Kenkä laadultaa hyvä!

tli...@...fi kirjoitti 28.01.2018 :
Vihdoinkin kenkä, jossa on riittävän leveä ja pehmeä lesti. Paljasjalkopohja on uskomattoman mukava käytössä. Jalka kyllä hikoaa kovasti, kenkä ei tunnu hengittävän ollenkaan. Pitää panna rytistettyä sanomalehteä sisään, jos ovat olleet jalassa yli kaksi tuntia. (Harmi, että hengittävän oloiset lenkkarit ovat niin räikeän värisiä.)

Markku V. kirjoitti 05.01.2018 :
Toimivat yllättävän hyvin talvella. Lumi ja loska eivät haittaa lainkaan, mutta jäällä pito luonnollisesti heikko. Samoin pohjan eristävyys kylmälle, mikä tietenkin ymmärrettävää kengän rakenne huomioiden. Miinusta nauhoista, jotka aukeavat todella helposti; hieman pehmeämpi ja vähemmän liukas materiaali pysyisi paremmin kiinni.

eli...@...fi kirjoitti 11.12.2017 :
Lesti mukavan leveä, kenkää pystyy käyttämään villasukankin kanssa ilman ongelmia. Tuntuma on hyvä, omat käyttökokemukset lähinnä poluilla ja kallioilla kävelystä. Vedenpitävyyskin ok, ainoastaan kahlaillessa päästi vähän vettä sisään kärjestä. Nauhat saa vetää tuplarusetille että kestävät kiinni, ovat siis melko liukkaat. Hankin itse syksy/talvi/kevätkäyttöön kun en halunnut ohuista pohjista luopua kylmien/märkien kelien takia, ja palvelevat siihen tarkoitukseen mainiosti.

Ville S. kirjoitti 10.12.2017 :
Muuten kivat, mutta hajosivat nopeesti.

kat...@...om kirjoitti 23.11.2017 :
Tosi mukavat kengät, ja tarpeeksi leveät räpylänmalliselle jalalle. Talvella mukaan mahtuu myös villasukka ilman päkiän ja varpaiden joutumista ahdinkoon. Nauhasysteemi on vähän kömpelö, kengät eivät hengitä yhtään, vedenpitävyys ja kestävyys jäävät vielä nähtäväksi. Pohjat ovat aika liukkaat sileällä jäällä, mutta röpelöisemmällä jäällä hyvä tuntuma alustaan auttaa pystyssäpysymistä huomattavasti. Märällä kalliolla ja juurakkoisella polulla pohjat toimivat hyvin.

lau...@...om kirjoitti 29.03.2017 :
Onnistuneet jalkineet, mukavimmat kengät jotka olen löytänyt.

Ami K. kirjoitti 06.12.2016 :
Tosi hyvät kengä! Tukeva rakenne, pohja toimii barefoot-kengän tapaan ja pinta pysyy vedenpitävänä, jollei nyt ihan järveen lähde kahlaamaan. Nauhat tuppaavat tosin löystymään kävellessä aina välillä, ja niitä saa sitten solmia ja kiristää uudestaan. Näin kovasti jaloista hikoilevana Kuuvat eivät ole ihan ykkösvalinta lämpimämpään aikaan, sillä kengät eivät hengitä. Lämpimät ne ovat, vaikkei sisällä ole mitään armottomia toppauksia, joten olen hyvin tarjennut kävellä näillä pakkaskelilläkin ilman sukkia. Suosittelen ostamaan ohuet irtopohjalliset näihin, jotka on tarvittaessa helppo vaihtaa ja laittaa tuulettumaan (säästää kengän sisäpintaa ja lisää käyttöaikaa).

Lisää kommentti

Tuotemerkki