Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Takit» Talvitakit» Tekokuitutakit» Miesten» Fjällräven Expedition Lätt Hoodie Mens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Aлександр Н. 3.3.2021
Yleisarvosana
Lari P. 24.1.2021
Yleisarvosana
Siisti yleistakki, joka toimii hyvin myös kuoritakin alla välikerroksena. Koko ja leikkaus pitävät huolen, ettei ylimääräistä väljää ole missään, mutta silti omaan 180cm/75kg runkoon sopii tuttu M-koko niin, että alle mahtuu muutakin kuin t-paita. Pintakäsittely on kestänyt pienet tihkut ja kosteat lumisateet hyvin. Povitaskusta lisäpiste, tämä on esimerkiksi puhelimelle lämpimämpi paikka kuin yleinen rintatasku. Huppu istuu hyvin pipon tai lipallisenkin hatun päälle. Kaulus suojaa kaulan hyvin riippumatta onko huppu käytössä.
Arttu J. 19.1.2021
Yleisarvosana
Mukavan kompakti takki yllättävän hyvillä lämpöominaisuuksilla. Slimfit kokoa, joten mahtuu useimpien isompien takkien alle. Itsellä ollut L koko taukotakkina Fjellun Vidda Pro L kokoisen takin alla.
Jarmo K. 27.12.2020
Yleisarvosana
Todella lämmin, kevyt ja pehmeä takki. Pakkauttuu kätevästi omaan taskuunsa. Minun piti valita yksi koko suurempi mitä normaalisti käytän.
Janne K. 22.12.2020
Yleisarvosana
Laadukkaan tuntuinen perus takki, menee pieneen tilaan, hyvännäköinen ja yllättävän lämmin.