Lajit» Ulkoilu» Valaisimet» Taskulamput» Olight M2R Pro Warrior, 1800 lm»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika Juhani H. kirjoitti 8.9.2020:
Yleisarvosana
Parasta mitä rahalla saa !!!
Jesse V. kirjoitti 4.2.2020:
Yleisarvosana
Joka pennin lamppu! Todella korkea laatu ja hyvä viimeistely. Allround edc fikkari Valokuvijo itselle täydellinen-> Heittää mukavasti, hotspot leviää mukavassa suhteessa etäisyyden kasvaessa, mutta antaa hajavaloa sopivasti lähelle. Teho alueet todella toimivat. Akunkesto todella hyvä. -12°C pakkasella 2h ulkona, lamppu 1lm teholla-> LAMPPU EI VILKUTELLUT! Jos enemmän heittolamppua hakee, niin Warrior x pro!
Jesse V. kirjoitti 21.1.2020:
Yleisarvosana
Näin hands on kokemuksia.Ilman kummempaa kehumista, todella pitkään odotettu allround edc fikkari! TIR linssi todella toimiva: hajottaa valoa mukavasti lähiympäristöön, mutta pääpaino on hotspotissa, mikä tuo ulottuvuutta aina 300m asti. Hotspotti ja hajavalo leviaa todella mukavassa suhteessa etäisyyden kasvaessa, ilman että valon heittimeksi voisi sanoa. Akun kesto käsittämättömän hyvä. Muotoilu todella toimiva, kädenmyötäinen ja käytännöllinen. Lataus toimiva ja käytännöllinen. 5/5 lamppu. Todella mietityt yksityiskohdat ja käyttäjien palautteen pohjalta viilattu. Käyttö järjestelmä selkeä, NOPEA! ja toimiva! Lisään kommenti myöhemmin kylmän kestävyydestä, ect, kunhan pääsen testaamaan.