Lajit» Ulkoilu» Riippumatot yms» Riippumatot» Tarvikkeet» Alushuovat riippumatoille» Bushmen Underquilt Glow»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko L. kirjoitti 9.4.2021:
Yleisarvosana
Loistava tuote, ainakin vielä -4 asteessa tarkeni
Pami K. kirjoitti 10.1.2021:
Yleisarvosana
Helppo kiinnittää ja säätää. Ainakin nolla kelissä tarkeni hyvin. Pakkauspussi voisi olla hieman isompi.
Antti G. 31.12.2020:
Yleisarvosana
Janne V. kirjoitti 23.12.2020:
Yleisarvosana
Luulisi tän riittävän tänne etelän talven plussakeleihin ihan mainiosti. Vielä ei ole päässyt kokeilemaan mutta ehkä viisi tähteä ansaitsisis jos quiltin kiinnitysnaruissa löytyisi pienet karabiinihakaset helpottamassa. Sillä eri matoissa on erilaiset kiinnitys-systeemit niin näillä voisi helpottaa asennusta? Joten 4 pojoa tälleen lähtökohtaisesti.. Saas nähdä miten ton alusviltin takaisin pakkaaminen omaan pussiinsa onnistuu oikeissa olosuhteissa kun tuotti jo vähän päänvaivaa ihan kotiolosuhteissakin sisällä. Mutta odotukset on tästä kyllä kovat.
Mira R. 18.12.2020:
Yleisarvosana
Markus S. kirjoitti 5.10.2020:
Yleisarvosana
Yllättävän monipuolinen untuvapeitto, jota olen kolmesti käyttänyt. Voidaan käyttää sekä alus- että päällyspeittona. Tuntuu lämpimältä kun sen asentaa oikein, mielestäni vaikuttaa siltä että se kannattaa asentaa vähän kireämmälle kuin ohjeissa sanotaan (jos ymmärsin ne oikein). Kestävyydestä en voi kovin paljoa sanoa, mutta onnistuin tippumaan riippumatolta aluspeiton päälle jo kahdesti, eikä se ole varsinaisesti rikki mennyt joustonarujen ja kiinnikkeiden rakenteen ansiosta. Yhdestä kiinnikkeestä siis pääsi naru tuon yhteydessä karkuun, mutta se oli mahdollista sitoa helposti takaisin kiinni klipsuun enkä joutunut sen takia palelemaan. Jollain tapaa idiootti-varma tuote siis :)
Paula K. kirjoitti 26.5.2020:
Yleisarvosana
Nyt tarkenee vilukissakin riippumatossa! Erittäin kevyt ja laadukas aluspeitto. Pakkauspussi on pieni, joten sinne survominen on vähän työlästä.
Timo H. 8.5.2020:
Yleisarvosana
Minna M. kirjoitti 20.4.2020:
Yleisarvosana
Vaikka vaikutti ensin ettei untuvia ole juuri lainkaan, yllätti lämpimyydellään. Ripustuksen irralliset mustat kuminauhat hukkuvat helposti,huomioväri olisi plussaa.
Lasse V. kirjoitti 31.1.2020:
Yleisarvosana
Helppo säätää Expedin Combi Scout riippumattoon. Lämpimänä piti ainakin nollakelissä tammikuussa.