Lajit‪» Ulkoilu‪» Riippumatot yms.‪» Riippumatot‪» Tarvikkeet‪» Alushuovat‪» Bushmen Underquilt Glow‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.2.2024
Yleisarvosana
Toimiva underquilt. Testasin noin kymmenen asteen pakkasessa. Lisänä oli myös makuualusta ja hyvä Rabin talvipussi.Kiinnitys sujuvaa,reunojen kiristys ei ihan täydellinen.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.11.2023
Yleisarvosana
Tässä -2 mallissa on aivan liian vähän untuvaa ja sitä on vaikea saada leviämään tasaisesti. Menee vain kesällä, kun asteita vähintään 10. Malli hyvä ja leveä. Leveiden aluspeittojen vaikean löytämisen takia ostin tästä lämpimämmän -12 version.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.9.2023
Yleisarvosana
Superkevyt, lämmin ja käytännölliset yksityiskohdat. Olen ollut erittäin tyytyväinen.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.5.2022
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.6.2023
Yleisarvosana
Yhden yön nukkumiskokemuksella hyvä valinta. Hyvin tarkeni nukkua +4 asteessa. Tykkään, kun uq on tarpeeksi leveä, suojaa hyvin sivuiltakin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.4.2023
Yleisarvosana
Lämmin, kevyt ja pieneen pakkautuva, mutta näin 1,5 vuoden hyvin maltillisen käytön jälkeen suurin osa tuotteen muoviosista on irronnut tai hajonnut käsiin. Odotin tähän hintaan hiukan enemmän
Jarkko P. vahvistettu ostaja, 19.3.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.1.2023
Yleisarvosana
Alkuun joutui möyhimään jotta untuvat aukesivat/turposivat. Todella lämmin ja ei ole imenyt kosteutta itseensä yksittäisinä öinä tai alkukesän viikon vaelluksella Pohjois-Lapissa. Säädettävyys hyvä ja lennosta pystyy hyvin kiristelemään riippumatosta suoraan. Riippumattoon kiinnitysnaruista lähtee yksi tähti pois, koska irrotettavat narut lähtevät usein irti ripustettaessa. Kuitenkin hinta/laatu-suhteesta pudonnut tähti takaisin, joten 5/5.
Päivi K. vahvistettu ostaja, 11.12.2022
Yleisarvosana
Ihanan pehmyt ja lämmin. Käytän lisäksi välillä peittona sen lisäksi että riippumaton alapuolella. kiinnityssysteemin ja virittelyn kanssa riipparin alle ei olla aina samalla aaltopituudella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.11.2022
Yleisarvosana
Tää on super!!!!
Antti L. vahvistettu ostaja, 11.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.9.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja pieni pakattuna. -2℃ versiota underquiltista kokeiltu nollakelissä 0℃ comfort arvon omaavan untuvamakuupussin kanssa. Tällä setupilla tuli hieman kylmä ja kylmempi keli voisi olla hankala.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.9.2022
Yleisarvosana
Lämmin ja kevyt, kuten luvattiinkin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.8.2022
Yleisarvosana
Lämmin aluspeitto, kesäyössä untuvamakuupussin kanssa riippumatossa turhankin lämmin. Aion kokeilla teltassa yöpymistä tämä peittona. Ainoa miinus on, että peittoa ei ohjeen mukaan saa pestä ollenkaan.
ilk...@...om vahvistettu ostaja, 10.8.2022
Yleisarvosana
Lämmittää hyvin ja saa hyvin säädettyä riipparin alle. Peittona käyttämisestä ei vielä ole kokemusta, mutta kuivaharjoittelussa vaikutti myös erinomaisen hyvältä.
Sami H. vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Lämmin ja helppo asentaa.
Laura O. vahvistettu ostaja, 29.6.2022
Yleisarvosana
Kertaalleen ehtinyt käyttää alushuopaa, mutta vaikutti oikein hyvältä ominaisuuksiensa puolesta. Oikein lämmin, menee pieneen tilaan ja näppärä asentaa. Miinusta tällä kokemuksella ainoastaan ulkonäöstä: väriensä ja kankaan materiaalin ulkoisen olemuksen vuoksi koko alushuopa näyttää siltä, kun olisi peritty isosedän jäämistöstä 60-luvulta. Harmi, ettei ollut saatavilla muissa väreissä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.5.2022
Yleisarvosana
Helppo oli kiinnittää eikä tarvinnut palella. Toimituskin oli nopeaa.
Aki K. vahvistettu ostaja, 14.4.2022
Yleisarvosana
Vielä ei oo ulkona nukuttu tän kanssa mutta loistava taukopeitto. Uskoisin kumminkin että on ihan huippu myös yöpymisessä. Laadukata kamaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.3.2022
Yleisarvosana
Teija B. vahvistettu ostaja, 25.2.2022
Yleisarvosana
Hiukan huono hinta laatu suhde. Mutta lämmin on!
Henri E. vahvistettu ostaja, 8.2.2022
Yleisarvosana
LÄmmin ja kevyt peitto ja pakkautuu pieneen tilaan.
Aarne H. vahvistettu ostaja, 6.2.2022
Yleisarvosana
Huomattavasti pienempi tilavuus kuin kilpailevilla tuotteilla oli selkeä syy valintaan.
Anne P. vahvistettu ostaja, 22.1.2022
Yleisarvosana
Loistava tuote, helppo kiinnittää, kevyt, hartiaseudun leveys plussaa, vilukissa tarkenee. Pakkauspussista pitkä miinus, vaikea pakata koska pakkauspussi on liian pieni.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.10.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja lämmin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.9.2021
Yleisarvosana
Helppo asentaa ainakin dd frontline xl riippumattoon. Pysyy paikoillaan nukkuessa. Nollakelissä vasta kokeiltu ja lämmittänyt hyvin. Yksi kulma oli hieman saumasta purkaantunut, jolloin muutama höyhen karkasi, mutta ompelun jälkeen kaikki höyhenet tallessa.
Aretta K. vahvistettu ostaja, 23.7.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä aluspeite riippumattoon. Olen käyttänyt kesällä myös peittona. Syksyn telttavaellukselle otan lisäpeitoksi makuupussin päälle.
Mikko L. vahvistettu ostaja, 9.4.2021
Yleisarvosana
Loistava tuote, ainakin vielä -4 asteessa tarkeni
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.1.2021
Yleisarvosana
Helppo kiinnittää ja säätää. Ainakin nolla kelissä tarkeni hyvin. Pakkauspussi voisi olla hieman isompi.
Antti G. vahvistettu ostaja, 31.12.2020
Yleisarvosana
Janne V. vahvistettu ostaja, 23.12.2020
Yleisarvosana
Luulisi tän riittävän tänne etelän talven plussakeleihin ihan mainiosti. Vielä ei ole päässyt kokeilemaan mutta ehkä viisi tähteä ansaitsisis jos quiltin kiinnitysnaruissa löytyisi pienet karabiinihakaset helpottamassa. Sillä eri matoissa on erilaiset kiinnitys-systeemit niin näillä voisi helpottaa asennusta? Joten 4 pojoa tälleen lähtökohtaisesti.. Saas nähdä miten ton alusviltin takaisin pakkaaminen omaan pussiinsa onnistuu oikeissa olosuhteissa kun tuotti jo vähän päänvaivaa ihan kotiolosuhteissakin sisällä. Mutta odotukset on tästä kyllä kovat.
Mira R. vahvistettu ostaja, 18.12.2020
Yleisarvosana
Markus S. vahvistettu ostaja, 5.10.2020
Yleisarvosana
Yllättävän monipuolinen untuvapeitto, jota olen kolmesti käyttänyt. Voidaan käyttää sekä alus- että päällyspeittona. Tuntuu lämpimältä kun sen asentaa oikein, mielestäni vaikuttaa siltä että se kannattaa asentaa vähän kireämmälle kuin ohjeissa sanotaan (jos ymmärsin ne oikein). Kestävyydestä en voi kovin paljoa sanoa, mutta onnistuin tippumaan riippumatolta aluspeiton päälle jo kahdesti, eikä se ole varsinaisesti rikki mennyt joustonarujen ja kiinnikkeiden rakenteen ansiosta. Yhdestä kiinnikkeestä siis pääsi naru tuon yhteydessä karkuun, mutta se oli mahdollista sitoa helposti takaisin kiinni klipsuun enkä joutunut sen takia palelemaan. Jollain tapaa idiootti-varma tuote siis :)
Paula K. vahvistettu ostaja, 26.5.2020
Yleisarvosana
Nyt tarkenee vilukissakin riippumatossa! Erittäin kevyt ja laadukas aluspeitto. Pakkauspussi on pieni, joten sinne survominen on vähän työlästä.
Timo H. vahvistettu ostaja, 8.5.2020
Yleisarvosana
Minna M. vahvistettu ostaja, 20.4.2020
Yleisarvosana
Vaikka vaikutti ensin ettei untuvia ole juuri lainkaan, yllätti lämpimyydellään. Ripustuksen irralliset mustat kuminauhat hukkuvat helposti,huomioväri olisi plussaa.
Lasse V. vahvistettu ostaja, 31.1.2020
Yleisarvosana
Helppo säätää Expedin Combi Scout riippumattoon. Lämpimänä piti ainakin nollakelissä tammikuussa.