Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Vapaa-ajan jalkineet‪» Feelmax Osma 7‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Eero H. 28.9.2022
Yleisarvosana
kym...@...om 23.8.2022
Yleisarvosana
Parhaat paljasjalkakengät: ohut pohja, tilaa varpaille rutkasti. Ulkonäössä ei mitään turhaa kikkailua. Ihan mahtavat.
Anonyymi 12.8.2022
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa. Olen käyttänyt näitä kenkiä vapaa-ajalla, töissä, lyhyillä juoksulenkillä jne. Nauhojen pikakiristys kuminauhatyylisesti ovat nopeat ja kätevät. Lesti on todella leveä. Itsellä normaalisti 45 kengän koko mutta näissä feelmaxeissa 45 koko on aavistuksen liian iso ja toisaalta 44 koko vähän liian pieni. 44,5 olisi ollut hyvä. Sitä ei ainakaan nyt ollut valikoimassa.
Jyrki H. 11.8.2022
Yleisarvosana
Muutaman viikon olen nyt tassutellut näillä Osma -paljasjalkakengillä ja hyvältä ovat túntuneet. Kengät on helppo ja nopea pukea sekä riisua ja ne istuvat kuitenkin hyvin jalkaan. Ne eivät hiosta ja ovat hyvin kevyet ja mukavat jalassa. Ei ole mitään negatiivista sanottavaa.
Marko K. 8.8.2022
Yleisarvosana
Tällä hetkellä monikäyttöisimmät kaupunkikengät, jotka on ollut jalassa. Tänään vesisateella päästi veden aika helposti läpi, mutta kuivalla kesäkelillä 5/5 kengät.
Anonyymi 5.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät paljasjalka kengät, ei mitään moitittavaa. Koko on reilu, joten hyvä huomiota tilattaessa
Sari Y. 4.8.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset! Koko täsmää, varpaille on aidosti tilaa, pohja pitää, notkea kuin pitääkin, hengittävä. Kestää käyttöä. Vedenpitävyyttä ei edes luvata, eli näillä ei lähdetä vaellukselle, mitta kuuvan sään päiväretken kestää kyllä, ja ihanat pakata taukokengiksi rinkkaan.
Anonyymi 4.8.2022
Yleisarvosana
Tilavat ja letkeät kengät! Nauhat vaihtamalla kenkä sopii hyvin myös leveään ja erittäin korkeaan jalkaan.
Mari K. 4.8.2022
Yleisarvosana
Ensikosketus paljasjalkakenkiin ja olen myyty! Ihanat jalassa ja mahtuu varpaat olemaan, lesti on leveä. Olen pitänyt näitä töissä ja kotona, asfaltilla ja metsässä. Aluksi harmittelin, ettei ole goretex, mutta huomasin vaellusreissulla jossa välillä sai kulkea nilkkoja myöten vedessä, että näissä vesi ei jää kengän sisälle tursamaan kuten tavan kengissä vaan pääsee ulos. Minähän tilasin eka nämä äidilleni, mutta kokotaulukon tulkinta meni munilleen ja olivatkin omaa jalkaan sopivat. Sitten tilasin äidilleni sopivan koon, sekä anoppi innostui myös. Sen verran voisitte kokotaulukkoon kiinnittää huomiota, että mittataulukossa on kengän pohjan pituus, ei jalkapohja+käyntivara
Helena V. 28.7.2022
Yleisarvosana
Paljasjalka kenkä aivan ihana.Nopea toimitus
Tanja Å. 16.7.2022
Yleisarvosana
Todella huonot jalassa.
Fredrik L. 23.6.2021
Yleisarvosana
Ensimmäistä kertaa kokeilen "paljasjalkaisia kenkiä". Koko istui hyvin, ohjeiden mukaan arvioin koon, joka minun pitäisi olla. Jälkeenpäin katsottuna ei kuitenkaan lisäisi enempää kuin 1 cm (ohjeissa sanottiin 1,5-2,0 cm). Yksi ongelma on se, että nauhat ovat aivan liian pitkiä, mutta voit leikata ne itse. Toivottavasti kangas ei katkea kenkien päällä, kahden viikon käytön jälkeen (metsäkävely) ne alkavat näyttää hieman "sumeilta" päältä. Pohja alkoi rikkoutua käyttökauden lopussa.
Lea T. 23.6.2022
Yleisarvosana
Kengät jotka unohdat olevan jaloissa. Tosi tilava lesti, notkeat. Pystyy kävelemään sepeli pihalla, vasta lanatulla tiellä. Pyöräily onnistuu.
Mar...@...et 4.6.2022
Yleisarvosana
Hyvät taukokenhät pyöräretkillä ja vaelluksilla. Mshtuvst pienevn tilaan ja ovat kevyet ja ihanat
Anonyymi 17.5.2022
Yleisarvosana
Osmat ovat parhaat paljasjalkakengät joita olen ostanut, suosittelen lämpimästi kaikille kokeiltaviksi. Keväällä ja syksyllä, kun maa on kylmä, laita villahuopapohjalliset, niin tarkenee. En niin mielelläni muita kenkiä enää pidäkään. Noissa ei jalka väsy, eikä hikoa. Värivaihtoehtoja saisi olla enemmän.
Anonyymi 27.9.2021
Yleisarvosana
44 oli pienet ja 45 isot minun jalkaan. Osmassa 44 oli sopiva. Muuten hyvät kengät.
Anonyymi 16.5.2021
Yleisarvosana
Hankin nämä pääsääntöisesti polkujuoksuun kuivalla kelillä ja ensivaikutelma oli positiivinen mutta toinen kenkä alkoi irtoamaan pohjastaan jo kolmen kuukauden käytön jälkeen, ja siitä muutaman viikon kuluttua alkoi irvistämään myös toinen kenkä samasta kohtaa. Valmistajan väitteistä huolimatta vulkanoitu pohja ei siis kestänytkään yhtään perinteistä liimattua pohjaa paremmin, vaan päinvastoin muut omistamani pj-kengät ovat kestäneet selvästi paremmin kulutusta. Nämä korjattiin suutarilla jälleenmyyjän takuuseen mutta valmistaja ei halunnut vastata asiaan liittyvään yhteydenottoon lainkaan. Jäivät tämän vuoksi meillä viimeisiksi Feelmaxin tuotteiksi.
Anonyymi 4.8.2021
Yleisarvosana
Tässä reilun viikon käytön jälkeen ei ole pahaa sanottavaa.
Anonyymi 27.7.2021
Yleisarvosana
Kevyet ja mukavat jalassa. Sopivat hyvin leveälle jalkaterälle, ja varpaille on reilusti tilaa. Koko vastasi hyvin, kun mittasi jalkaterä + 1 cm. Kovin kauniithan nuo eivät ole, mutta mukavuutensa vuoksi aivan ykköskengät.
Janette R. 25.5.2021
Yleisarvosana
Aivan ihanat kengät, tosi kevyet.
Anonyymi 5.5.2021
Yleisarvosana
Mikko L. 4.5.2021
Yleisarvosana
Hyväntuntoiset ja mukavat kengät. Toisen kengän nauhojen päätypompula on irronnut pari kertaa, mutta se on nopea laittaa takaisin. Muuten toimivat kengät. Pohjat kuluivat puhki puolen kesän käytöllä. Muuten erittäin mukavat kuivankelin kengät.
Jenni T. 1.5.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakenkäni. Olen käyttänyt kenkiä pari viikkoa. Kengät ovat hyväntuntoiset, varpatilaa on reilusti. Kengät sopivat lämpimiin päiviin. Viileillä keleillä jaloille tulee kylmä.
Anonyymi 22.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 16.4.2021
Yleisarvosana
Tuote on sitä mitä odotin. Erittäin mukavat.
Stefan S. 16.4.2021
Yleisarvosana
Kevyt, mukava ja joustava. Todella mukavat juoksukengät.
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä yleisvaikutelma. Olen käyttänyt lähinnä kävelylenkeillä.
Elina A. 21.2.2021
Yleisarvosana
Ostin työkengiksi ja ovat täydelliset! Hyvä pito pohjissa ja istuvat jalkaan loistavasti. Todennäköisesti ostan toisetkin myöhemmin.
Milla L. 25.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukavat jalassa.
Elli H. 13.11.2020
Yleisarvosana
Tero P. 18.9.2020
Yleisarvosana
3 viikon käytöllä voin sanoa että parhaat kengät mitä olen koskaan pitänyt. Ensimmäiset paljasjalkakengät mitkä hankin joten en voi verrata muiden valmistamiin mutta laatu vaikuttaa hyvältä. Ainut outous oli noissa muistissa kun piti olla punaiset pohjat niin minulla ne oli mustat. kengän malli oli muuten kyllä oikea. Emännän punaiset olivat kuvan mukaiset. Ensimmäisen viikon aikana jalat ja selkä hieman kipeytyvät mutta jo toisen käyttö viikon jälkeen ei ole ollut ongelmia ja jalat voivat paremmin kuin vuosiin. Suosittelen jokaiselle jalkavaivoista kärsiville!!
Nimimerkki Isokenkäinen 20.5.2021
Hei, Jalkavaivaisenä(nilkan liikkuvuus ja kenties siitä johtuen puutumiset ja alaselkäkivut) aloin innostua tästä mallista, kunnes huomasin maksimi koon olevan 46. Saattaa riittää tai sitten ei, pitää päästä kokeilemaan. Mutta toivosinin, että kokoja voitaisiin laajentaa
Nimimerkki JH 28.4.2021
Pidin ensimmäiset Feelmaxit (Osma 6) loppuun kun olivat niin mukavat jalassa. Ostaisin Osma 7:t, mutta Feelmax lopettaa koot 46:een. 47-koko eli 305 mm ei pitäisi olla niin harvinainen Suomessa?