Lajit» Ulkoilu» Kengät» Paljasjalkakengät» Vapaa-ajan jalkineet» Feelmax Osma 7»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.9.2021
Yleisarvosana
44 oli pienet ja 45 isot minun jalkaan. Osmassa 44 oli sopiva. Muuten hyvät kengät.
Anonyymi 16.5.2021
Yleisarvosana
Hankin nämä pääsääntöisesti polkujuoksuun kuivalla kelillä ja ensivaikutelma oli positiivinen, mutta toinen kenkä alkoi irtoamaan pohjastaan jo kolmen kuukauden käytön jälkeen, ja siitä muutaman viikon kuluttua alkoi irvistämään myös toinen kenkä samasta kohtaa. Valmistajan väitteistä huolimatta vulkanoitu pohja ei siis kestänytkään yhtään perinteistä liimattua pohjaa paremmin, vaan päinvastoin muut omistamani pj-kengät ovat kestäneet selvästi paremmin kulutusta. Nämä korjattiin suutarilla jälleenmyyjän takuuseen mutta valmistaja ei halunnut vastata asiaan liittyvään yhteydenottoon lainkaan. Jäivät tämän vuoksi meillä viimeisiksi Feelmaxin tuotteiksi.
Anonyymi 4.8.2021
Yleisarvosana
Tässä reilun viikon käytön jälkeen ei ole pahaa sanottavaa.
Anonyymi 27.7.2021
Yleisarvosana
Kevyet ja mukavat jalassa. Sopivat hyvin leveälle jalkaterälle, ja varpaille on reilusti tilaa. Koko vastasi hyvin, kun mittasi jalkaterä + 1 cm. Kovin kauniithan nuo eivät ole, mutta mukavuutensa vuoksi aivan ykköskengät.
Fredrik L. 23.6.2021
Yleisarvosana
Ensimmäistä kertaa yritän "paljain jaloin kenkiä". Koko sopi hyvin, seurasin ohjeita arvioidakseni koon, joka minun pitäisi olla. Jälkikäteen ei kuitenkaan lisätä enempää kuin 1 cm (ohjeissa sanottiin 1,5-2,0 cm). Yksi ongelma on, että kielet ovat aivan liian pitkiä, mutta voit leikata ne itse. Toivon, että kangas ei hajoa kengän päällä, kahden viikon käytön (metsäkävelyn) jälkeen ne alkavat näyttää hieman "sumealta" päältä.
Janette R. 25.5.2021
Yleisarvosana
Aivan ihanat kengät, tosi kevyet.
Anonyymi 5.5.2021
Yleisarvosana
Mikko L. 4.5.2021
Yleisarvosana
Hyväntuntoiset ja mukavat kengät. Toisen kengän nauhojen päätypompula on irronnut pari kertaa, mutta se on nopea laittaa takaisin. Muuten toimivat kengät. Pohjat kuluivat puhki puolen kesän käytöllä. Muuten erittäin mukavat kuivankelin kengät.
Jenni T. 1.5.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakenkäni. Olen käyttänyt kenkiä pari viikkoa. Kengät ovat hyväntuntoiset, varpatilaa on reilusti. Kengät sopivat lämpimiin päiviin. Viileillä keleillä jaloille tulee kylmä.
Anonyymi 22.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 16.4.2021
Yleisarvosana
Tuote on sitä mitä odotin. Erittäin mukavat.
Stefan S. 16.4.2021
Yleisarvosana
Kevyt, mukava ja joustava. Todella mukavat juoksukengät.
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä yleisvaikutelma. Olen käyttänyt lähinnä kävelylenkeillä.
Elina A. 21.2.2021
Yleisarvosana
Ostin työkengiksi ja ovat täydelliset! Hyvä pito pohjissa ja istuvat jalkaan loistavasti. Todennäköisesti ostan toisetkin myöhemmin.
Milla L. 25.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukavat jalassa.
Elli H. 13.11.2020
Yleisarvosana
Tero P. 18.9.2020
Yleisarvosana
3 viikon käytöllä voin sanoa että parhaat kengät mitä olen koskaan pitänyt. Ensimmäiset paljasjalkakengät mitkä hankin joten en voi verrata muiden valmistamiin mutta laatu vaikuttaa hyvältä. Ainut outous oli noissa muistissa kun piti olla punaiset pohjat niin minulla ne oli mustat. kengän malli oli muuten kyllä oikea. Emännän punaiset olivat kuvan mukaiset. Ensimmäisen viikon aikana jalat ja selkä hieman kipeytyvät mutta jo toisen käyttö viikon jälkeen ei ole ollut ongelmia ja jalat voivat paremmin kuin vuosiin. Suosittelen jokaiselle jalkavaivoista kärsiville!!
Nimimerkki Isokenkäinen 20.5.2021
Hei, Jalkavaivaisenä(nilkan liikkuvuus ja kenties siitä johtuen puutumiset ja alaselkäkivut) aloin innostua tästä mallista, kunnes huomasin maksimi koon olevan 46. Saattaa riittää tai sitten ei, pitää päästä kokeilemaan. Mutta toivosinin, että kokoja voitaisiin laajentaa
Nimimerkki JH 28.4.2021
Pidin ensimmäiset Feelmaxit (Osma 6) loppuun kun olivat niin mukavat jalassa. Ostaisin Osma 7:t, mutta Feelmax lopettaa koot 46:een. 47-koko eli 305 mm ei pitäisi olla niin harvinainen Suomessa?