Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Tarvikkeet‪» Lämmittimet‪» Jalanlämmittäjät‪» Heat Experience Remote Controlled Heated Insoles‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Christian Ö. 29.9.2022
Yleisarvosana
Saisi olla pidempi kestoinen akku
Anonyymi 26.8.2022
Yleisarvosana
Susanna S. 26.12.2021
Yleisarvosana
Lämpöpohjallisten ansioista en ole enää ensimmäinen joka luovuttaa pilkkireissuilla kylmyyden takia. Täytyy sanoa että ovat hintansa arvoiset. Nimimerkillä entinen kylmäjalka
Anonyymi 13.12.2021
Yleisarvosana
Vähän hankala tehdä liitos pohjallisten ja kauko-ohjaimen välille, mutta onnistuu kun tarpeeksi monesti englannin kieliset ohjeet tavaa läpi. Hyvin lämmittää ja asiansa ajaa.
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kiitos ystävällisestä avusta.
Riina L. 24.1.2021
Yleisarvosana
Ehdottomasti suositeltava tuote! Käytän etenkin talvella ratsastaessa. Nyt ei enää varpaat jäädy! Akun kesto ei ole ehkä ihan sitä mitä lupailtiin, mutta pari tuntia jalat pysyvät helposti lämpimänä!
Sophie S. 29.6.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Heat Experience pohjalliset PROS: Ne ovat mukavia ja sopivat hyvin vapaa-ajan kenkiin. Koron pehmuste lisää mukavuutta. Leikkaus on helppoa. Minulla on neurologista kipua (multippeliskleroosista), joka saa jalkani tuntemaan olevansa pakkasessa. Lämmitetyt pohjalliset ovat vähentäneet tätä kipua suuresti, mikä puolestaan on vähentänyt kouristuksia ja vakavaa jäykkyyttä kehossani. Olen ostanut toisen parin, joten jalkani lämpenevät koko päivän. He ovat suurenmoisia. Miinukset: Niitä on vaikea poistaa kengistä. Tämä helpottaa kulumista.
Tiia R. 2.3.2020
Yleisarvosana
Lämmitys toimi hyvin kauko-ohjaimella. Pohjalliset oli helppo leikata malliinsa. Pakkasta oli hieman yli 10 astetta, joten kovilta pakkasilta ei vielä kokemusta ole.
jou...@...fi 31.12.2019
Yleisarvosana
Mukavat jalan alla, kantapään pehmuste hyvä lisä.
Vesa O. 25.3.2021
Erittäin hyvät. Ei ole palellut varpaita koko talvena. Alle 10 asteen pakkasissa pienin teho on riittänyt hiihtomonoissa. En ole tarvinnut suurinta tehoa kertaakaan.