Lajit » Uinti » Uimalelut » Beco Neoprene Diving Set »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kirsi H. 29.3.2020:
Yleisarvosana
Oikein hyvä setti pienille sukeltajille! Kiinnisaaminen pohjasta helpottuu kun on tarttuma pintaa joka,'leijuu' vedessä 🙂
Riina M. 29.12.2019:
Yleisarvosana
Tilasimme 6-vuotiaalle joululahjaksi sukelluslelusetin, jossa on kaksi tolppaa, kaksi rengasta ja kaksi häntäpalloa. Mielestäni hinta-laatusuhde on oikein hyvä. Tuoteselostuksessa ei käynyt ilmi, jäävätkö lelut pystyyn vai menevätkö altaan pohjan myötäisesti. Ilokseni ne jäivät kaikki pohjalle pystyyn, myös häntäpallon häntä jäi ylöspäin veteen leijumaan. Lapsen oli helppo tarttua niihin. Ne olivat niin kirkkaan värisiä, että ne näkyivät hyvin myös vedenpinnan yläpuolelta. Ne eivät vettyneet niin, että olisi saanut lätäkön naamaansa (välillä siis myös heittelimme häntäpalloja toisillemme altaassa). Olen näin yhden käyttökerran perusteella tyytyväinen valintaani. Annoin yhtä vaille täydet pisteet sen takia, että tuotteen kestävyydestä minulla ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa, mutta kyllä ne hyvin jämäköiltä tuntuivat sekä kuivina että märkinä. Lapsi tykkäsi näistä tosi paljon.