Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsalamput‪» Lumonite Air2, 2231 lm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.11.2023
Yleisarvosana
Valoa ja tehoa riittää fillarointiin ja suunnistukseen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.9.2023
Yleisarvosana
Erinomaisen hyvin toiminut valaisin, jossa valoteho, akunkesto ja hinta ovat erinomaisessa suhteessa. Tällä pärjää harrastelija myös yösuunnistukset ihan hyvin, eikä tavanomaisessa suorituksessa tarvitse murehtia akun kestoa, jos nyt ei ihan täydellä teholla jatkuvasti käytä. Laadukas valaisin ja hyvä valinta, jos ei halua investoida kovin montaa sataa euroa.

Olivier T. vahvistettu ostaja, 11.7.2023
Yleisarvosana
Kevin C. vahvistettu ostaja, 8.1.2023
Yleisarvosana
Laadukas tuote, joka toimii täydellisesti odotusten mukaan metsässä maastopyörällä ajatessa. Valon määrä on todella hyvä, lumella ei tarvitse käyttää voimakkainta tehoa (häikäisee). Akun maksimikestosta ei vielä kokemusta. Gopro -kiinnityksestä plussaa, pysyy tosi hyvin kypärälamppuna tai ohjaustankoon kiinnitettynä. Jatkojohto lyhyehkö ja näkee käytännössä, tarvitseeko hommata pidemmän. Kokonaisuudessa olen hyvin tyytyväinen ja suosittelen!
Timo R. vahvistettu ostaja, 9.11.2022
Yleisarvosana
Huippu!
Raido L. vahvistettu ostaja, 20.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä kantama ja laaja valo
teemu s. vahvistettu ostaja, 5.9.2022
Yleisarvosana
Teknisesti laadukas tuote ja valoteho loistava. Ulkoisen akun ja piuhojen kanssa taistelu voi joskus käydä vähän hermoille, mutta siltä osin Lumonite ei ole muita vastaavia kokeilemiani tuotteita huonompi, vaan väistämätön kompromissi käytettävyyden, valotehon ja akkukapasiteetin välillä.
Eija K. vahvistettu ostaja, 3.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.11.2021
Yleisarvosana
Niko S. vahvistettu ostaja, 21.10.2021
Yleisarvosana
Ostettu kypärävaloksi maastopyöräilyyn. Valo tulee tukevassa ja reissuja ajatellen erittäin tarpeellisessa laukussa. valo on erittäin pienikokoinen ja kevyt, tämän takia itse tilasinkin valon. Yllätyin itse valon tehokkuudesta. Hyvä iso painonappi valon päällä josta on helppo vaihtaa voimakkuuksia tai sammuttaa valo hanskatkin kädessä. Itselläni akun johto riittää hyvin juomareppuun ja mukana tulevalla jatkojohdolla akun saa repun pohjalle asti. Suosittelen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2021
Yleisarvosana
Air2 täytti odotukset. Sopii mainiosti maastopyöräilyyn ja kaikelaiseen muuhunkin pimeässä touhuamiseen. Miinus johdon pituudesta, joka ei vaan riitä fillaritakin takataskuun kun lamppu on kiinnitetty kypärään. Akkun kesto on varsin riittävä. Pienimmät tehot riittävät maastopyöräilyyn, jolloin aikaa on pitkällekin lenkille. Maksimiteho vaikutti hyvältä märässä metsässä, lumihangessa maksimi tuntuu liioittelua.
Niko R. vahvistettu ostaja, 23.12.2020
Yleisarvosana
Erkka N. vahvistettu ostaja, 14.12.2020
Yleisarvosana
Todella laadukas ja kirkas, akunkestoon olen ollut hyvin tyytyväinen. Pienet miinukset tulee siitä että "pitää" ostaa lisätarvikkeita, peruspaketti sisältää aika vähän tarvittavia komponentteja. Myös johto akulle saisi olla hieman pidempi.
Antti K. vahvistettu ostaja, 19.11.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä valoteho, akun kesto on todella hyvä ja lamppu on todella kevyt! Iso suositus!
Tuomas P. vahvistettu ostaja, 27.10.2020
Yleisarvosana
Pätevänoloinen laite sekä valoteholtaan että ergonomialtaan. Eri valotehot ovat käteviä käyttöajan optimoimiseksi eri käyttötarkoituksiin. Ainoa pieni hankaluus on ollut se, että niskan takaa menevä remmi lähtee helposti kokonaan irti remmilukosta, jolla säädetään remmin pituutta kiinniollessa. Siis remmi irtoaa käyttökertojen välissä lamppua säilytettäessä ja uudelleen päälle pukiessa.