Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsavalaisimet‪» Lumonite Air2, 2231 lm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 1.11.2021
Yleisarvosana
Niko S. 21.10.2021
Yleisarvosana
Ostettu kypärävaloksi maastopyöräilyyn. Valo tulee tukevassa ja reissuja ajatellen erittäin tarpeellisessa laukussa. valo on erittäin pienikokoinen ja kevyt, tämän takia itse tilasinkin valon. Yllätyin itse valon tehokkuudesta. Hyvä iso painonappi valon päällä josta on helppo vaihtaa voimakkuuksia tai sammuttaa valo hanskatkin kädessä. Itselläni akun johto riittää hyvin juomareppuun ja mukana tulevalla jatkojohdolla akun saa repun pohjalle asti. Suosittelen!
Anonyymi 6.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 31.1.2021
Yleisarvosana
Air2 täytti odotukset. Sopii mainiosti maastopyöräilyyn ja kaikelaiseen muuhunkin pimeässä touhuamiseen. Miinus johdon pituudesta, joka ei vaan riitä fillaritakin takataskuun kun lamppu on kiinnitetty kypärään. Akkun kesto on varsin riittävä. Pienimmät tehot riittävät maastopyöräilyyn, jolloin aikaa on pitkällekin lenkille. Maksimiteho vaikutti hyvältä märässä metsässä, lumihangessa maksimi tuntuu liioittelua.
Niko R. 23.12.2020
Yleisarvosana
Erkka N. 14.12.2020
Yleisarvosana
Todella laadukas ja kirkas, akunkestoon olen ollut hyvin tyytyväinen. Pienet miinukset tulee siitä että "pitää" ostaa lisätarvikkeita, peruspaketti sisältää aika vähän tarvittavia komponentteja. Myös johto akulle saisi olla hieman pidempi.
Antti K. 19.11.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä valoteho, akun kesto on todella hyvä ja lamppu on todella kevyt! Iso suositus!
Tuomas P. 27.10.2020
Yleisarvosana
Pätevänoloinen laite sekä valoteholtaan että ergonomialtaan. Eri valotehot ovat käteviä käyttöajan optimoimiseksi eri käyttötarkoituksiin. Ainoa pieni hankaluus on ollut se, että niskan takaa menevä remmi lähtee helposti kokonaan irti remmilukosta, jolla säädetään remmin pituutta kiinniollessa. Siis remmi irtoaa käyttökertojen välissä lamppua säilytettäessä ja uudelleen päälle pukiessa.