Viranomaistuotteet‪» Jalkineet‪» Puolikorkeat‪» Lowa Innox Pro GTX® Mid TF‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 4.8.2022
Yleisarvosana
Parhaimmista.
Anonyymi 12.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 7.7.2022
Yleisarvosana
Todella hyvin istuvat kengät. Hyvä leveä lesti. Kevyt ja hengittävä materiaali. Aiemmin käyttänyt Salomonin kenkiä ja nämä ovat kyllä huomattavasti mukavammat jalassa. Kulutuksenkestosta en tosin osaa vielä sanoa. Voin suositella erittäin lämpimästi.
Andre G. 24.11.2021
Yleisarvosana
Tilausprosessini aikana olin skeptinen heidän omien kokotaulukoidensa vuoksi, joihin sinun tulisi ehdottomasti kiinnittää huomiota ja mitata molemmat jalat vastaavasti. Tilasin yhden numeron alle mitä yleensä tilaan kenkiin, ja minun on myönnettävä: Istuu täydellisesti, lämmin, hengittävä, erinomainen Grip. Käytän sitä matalalla vuoristovaelluksella, liikematkoilla, kaupunkivaelluksissa ja kivisessä maastossa. Se on erittäin kevyt ja mukava kenkä. Yksi parhaista, joita olen koskaan pukenut. Jos vertaat sitä salamonkenkiin, Lowa on sekä valmistuslaadun että mukavuuden suhteen toisella tasolla!
Adam S. 12.10.2021
Yleisarvosana
Näen mitä hype on kyse näistä saappaista ... kevyt, vahva, mukava ja vedenpitävä. En voisi olla onnellisempi! Varuste toimitti nopean ja luotettavan toimituksen Kanadaan.
Anonyymi 23.8.2021
Yleisarvosana
Kuten edeltäjänsä ilman PRO mallimerkintää niin paras kevyt työkenkä mitä olen jalassani pitänyt.
Walter R. 31.7.2020
Yleisarvosana
Erinomainen tuote, jota on käytetty aiemmin ja ostettu takaisin, koska se täyttää täysin tarpeeni.
Teemu M. 28.7.2020
Yleisarvosana
Siro kenkä. Kevyt, rullaava, melko hengittävä. Tähän asti ollut hyvä. Koko kannattaa ottaa pikkuisen isompaa mitä lowan taulukko kertoo. Goretex kalvo rutisee jännästi, saa nähdä kauanko kestää ennenkuin ratkeaa jostakin.