Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Korkeavartiset» Lowa Z-8S GTX»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 19.10.2021
Yleisarvosana
Mukavat, kestävät, laadukkaat saappaat, jotka kestävät. Omistan 2 paria näitä kenkiä. Toinen pari on Lowa Z-11S GTX.
Alver T. 2.10.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.9.2021
Yleisarvosana
Kengät ovat loistavat jalassa, kevyet ja ei tarvinnut juurikaan "sisään kävellä". Nyt melkein 10 kk myöhemmin kalvo petti sateessa, märässä metsässä ja molempien varpaiden päälliset oli märät.
Aston M. 4.6.2021
Yleisarvosana
Suuri saapas ja nopea toimitus Uuteen-Seelantiin.
Oliver C. 3.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava ja hengittävä saapas! Olet aina ostanut Lowan! Vain toinen parini kymmenessä vuodessa ja käytän niitä melkein joka viikonloppu pitkillä matkoilla.
Anonyymi 5.3.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät. Yksi tähti pois sen vuoksi, että näin talviaikaan pohja ei pidä, ilmeisesti pohjamateriaali kovettuu kylmässä. Lisäksi ylin nauhareikä olisi voinut olla avoin eikä pujotettava. Nyt avatessa kenkiä nauha putoaa pois reiästä ja pujotettava uudestaan kun kengät taas sidotaan. Reikään osuminen ei aina helppoa.
Paul R. 12.1.2021
Yleisarvosana
Erinomainen laatu, sopivat istuvuuteen ja erittäin mukavat saappaat.
Zihong W. 21.12.2020
Yleisarvosana
Mielestäni Z-8S on yksi vanhemmista malleista, joten sillä ei ole hienoja ominaisuuksia joillakin uudemmilla. Mutta se on rakennettu melko vankka ja sopii hyvin. En ole vielä kokeillut ulkona.
Harry i. 2.5.2020
Yleisarvosana
En tiedä , mutta näissä on kiva kävellä ja näyttävät päheiltä.
Charles S. 22.4.2020
Yleisarvosana
Heti kun saappaat ovat jaloillaan, tiedät, että olet tekemisissä laadun kanssa.
Nimimerkki Sissi 22.5.2021
Erittäin hyvät popot. Toimii erittäin hyvin marssiessa sekä metsässä könytessä. Pystyy laittaa erittäin hyvin myös juoksuksi mikäli kuuluu "irti" ja näillä kelpaa kenkiä oviakin sisään ilman että jalkapohjaan sattuu, eikä kuperkeikkoijen tekeminenkään tunnu missään. Köyttä pitkin pystyy näillä kiivetä myös kiitos sisäsyrjän muotoilun. Pesee omasta mielestäni erittäin monet kengät mennen tullen. Hengittävät myös paremmin kuin minä itse.