Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsavalaisimet‪» Petzl Zipka‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 24.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 19.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 19.1.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja tehokas.
Anonyymi 15.1.2022
Yleisarvosana
Pasi P. 26.11.2021
Yleisarvosana
Näppärä pienikokoinen lamppu niin remppahommiin kuin ulkoiluunkin. + Hihnat eivät turhaan vie tilaa/sotkeudu taskussa jojokiinnityksen ansiosta. Tuntuu myös kestävältä toteutukselta. + Ei tarvitse säätämistä eri kiinnityspaikoissa/henkilöillä, nopea pukea päälle. + Jojokiinnitys toimii luotettavasti, pysyy päässä kevyessä liikunnassakin. + Sopivan leveäkeilainen valo kolmella teholla. Keskimmäinen tehoasetus riittää hyvin polkuretkeilyyn yöllä. + Patterikestoa kivasti, kunhan ei täysillä tohota menemään. - Valon korkeutta täytyy säätää manuaalisesti nostamalla tai laskemalla otsalla. - Jojokiinnitys voi painaa ihoa ilman päähinettä pitkään käytettäessä. - Jojon pito ei tahdo riittää pomppivassa juoksussa, mutta suunnistukseen on sitten eri laitteet. Varalamppuna menee hyvin. - Punaiselle valolle voisi olla oma nappinsa, mutta yhteisnappiin tottuu kyllä ajan kanssa. - Vedenkestävyys ei ulotu patterikoteloon, vaikka muuten voikin olla suojattu. Kaikkiaan erinomainen ja laadukkaan tuntuinen valaisin kompaktilla kiinnityksellä.
Anonyymi 23.8.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä otsalamppu. Edellinen meni epäkuntoon pariston hapettumisen takia, joten halusin edelleen saman tuotteen.
Anonyymi 20.8.2021
Yleisarvosana
Super, tuli nopeasti. Pieni ja kompakti.
Anonyymi 15.6.2021
Yleisarvosana
Kaikki hyvin
Anonyymi 31.3.2021
Yleisarvosana
Ilkka H. 27.1.2021
Yleisarvosana
pienikoko sopii hyvin taskuun. Punainen valo hyvä veneily hommissa
pau...@...om 3.1.2021
Yleisarvosana
Aivan loistava valo kantaa taskussa pienen kokonsa vuoksi. Vaijeri kun ei vie tilaa lainkaan. Pieni miinus, kun valoa ei voi kohdentaa lainkaan, eli valossa ei ole sitä kääntösaranamekanismia. Luulin myös, että ladattava akku kuului pakettiin, mutta ei kuulunutkaan, vaan pitää ostaa erikseen.
Janne H. 2.1.2021
Yleisarvosana
NÄppärä lamppu kuljettaa taskussa ja hihna kelautuu itsestään pois tieltä. Kovemmassa menossa vähän heikosti pysyy paikallaan. Kätevä myös asettaa pieniin paikkoihin apuvaloksi remppahommissa.
Pekka M. 14.12.2020
Yleisarvosana
Teemu H. 4.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin laadukas ja kompakti otsalamppu!
Pirkko N. 25.11.2020
Yleisarvosana
Valotehoiltaan hyvä, mutta ei oikein tahdo pysyä päässä paikoillaan. Varalampouna näppärän kokoinen kuljettaa mukana.
Sulo L. 5.11.2020
Yleisarvosana
Keveyden ja pienen tilantarpeen takia hyvin mukana kulkeva apuväline. Ostin työkalupakkiin toisen ja taskuun/reppuun toisen. Hintaan suhteutettuna todella hyvä käytettävyys ja valo-ominaisuudet kuten Petzlin laatumaineesen kuuluukin. Näiden ohella jojo-kiinnityshihna oli minulla se valintaan houkutellut ominaisuus eikä tarvinnut pettyä. Jojon kestävyys nähdään sitten ajan kanssa.