Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» Inov-8 X-Talon 255 Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni A. 3.9.2022
Yleisarvosana
Lauri N. 31.8.2022
Yleisarvosana
Sinänsä eriomaiset kengät, jotka kylläkin nyt jo juostu loppuun. Oikeastaan ainoa suurempi miinus on todella heikko pito märällä pitkospuulla. Hyvä yleiskenkä iltarasteilta, polkujen kautta mäkivetoihin laskettelurinteen ortosoralla.
Anonyymi 18.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kenkä, mutta pitäisi olla saatavana puolikokoisina.
Anonyymi 7.9.2021
Yleisarvosana
Muutaman lenkin jälkeen voin todeta että sopii hyvin jalkaan ja on todella hyvä polkujuoksukenkä. Olen juossut viimeiset vuodet vain Speedgoatilla joka sopii jalkaan kuin valettu. Ostin 255 vaativampaan maastoon, ja vähän epäilytti että miltä tuntuu jalassa. Sopii hyvin, ja lesti muistuttaa speedgoatia.
dean p. 19.1.2021
Yleisarvosana
En voi kehua näitä kenkiä tarpeeksi. Vankka kenkä, loistava pito ja mukava ja leveä yläosassa, jos sinun on käytettävä hylkeen nahkasukkia niiden kanssa.
ott...@...om 4.10.2020
Yleisarvosana
pmt...@...om 4.10.2020
Yleisarvosana
Aggressiivisella nappulakuvioinnilla ja leveällä lestillä varustettu polkujuoksukenkä. Huippupito myös märässä kelissä. Vähän miinusta melko muovimaisesta olemuksesta ja nappuloiden tuntumisesta asvaltilla. Toisaalta niihin olosuhteisiin ei tätä ole tehtykään. Meillä päin vaan on pakko siirtymää juosta ennen polkujen alkamista ja nappuloilla on vähän ärsyttävä juosta. Kuivuvat nopeasti, mutta pohjakuviointi kevää melkoisesti mutaa. Pitäkää se mielessä, kun saavutte sadekelin jälkeen kotiin.
Nimimerkki Esko 16.8.2021
Todella hyvä suunnistuskenkä leveäpäkiäiselle jalalle. Nämä ovat ensimmäiset suunnistukenkäni, joissa varpaille on sivusuunnassa kunnolla tilaa. Ei tarvi ostaa ylisuuria kokoja, jotta sivusuuntaan saisi päkiälle tilaa. Kengät on helppo laittaa jalkaan ja ne on myös helppo pestä. Märällä juostessa vesi ei helposti tule kenkiin, jonka on todella mukavaa. Edelliset olivat Icebugit ja sitä edelliset Salomonit, jotka molemmat kastuivat pienissäkin lätäköissä. Suosittelen!
Nimimerkki Ville 13.4.2021
Perushyvä juoksukenkä maastoon. Jostain kumman syystä en ole oppinut luottamaan tämän kengän pitoon samalla tavalla kuin aikaisempiin omistamiini Inov-8 kenkiin. Pito on kai teoriassa ihan hyvä erilaisilla alustoilla, mutta omalle kohdalle on osunnut ihan liian monta lipsumista haastavilla pinnoilla, kuten kosteissa juurakoissa, pitkospuilla ja märällä kalliolla. Tämä kenkä soveltuu muutenkin muta- ja suojuoksuun aika huonosti, kun kenkä on hiukan hankala saada kuivaksi ja dunkkis onkin sitten sen mukainen. Hyvä kenkä kuivan kelin polulle, märällä löytyy parempiakin.