Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Vaatteet‪» Housut‪» Taktiset Housut‪» Direct Action Gear Vanguard Combat Trousers‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 29.11.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyppäsin juuri sisään ja käytän sitä jo kolme viikkoa 24/7, mukaan lukien valikoima. rakastan näitä housuja. suosittelisi sitä.
Anonyymi 24.10.2022
Yleisarvosana
Mukavan tuntuiset jalassa, kangas venyy moneen suuntaan. Monipuolisesti taskuja.
Anonyymi 23.9.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvin istuvat ja mukavat housut joissa tarpeeksi taskuja. Budjetti cryet.
Anonyymi 29.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 23.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.3.2022
Yleisarvosana
Jukka S. 17.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 16.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 4.6.2021
Yleisarvosana
Yhdet housut menivät vaihtoon polvien takaata pienten velcrojen revetessä, muuten ihan toimivat
Morten W. 28.4.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Sivutaskut ovat melko mukavia, hyvä tila. Reiden taskut ovat myös mukavia, hyvät vetoketjut. Polvisuojat eivät ole jotain, josta huutaa ääneen. Kangas on hyvälaatuista. Ei suosittele niitä Combat-housuina, mutta käytä niitä arkipäivisin kasarmissa. Ei sellaista, jonka ostaisin uudestaan.
Mikko S. 21.3.2021
Yleisarvosana
Isovatsaiselle, juuri ja juuri mahtui tarra kiinni edestä 😁 172cm/85kg ukkelille. Kokona medium regular. Muutoin housut on hyvät. Ulkoiluun Ihan verrattomat. Joustoa löytyy pakaroista ja reisien kohdalla, joten toimintaan hyvin soveltuu! Miinuksena tuuletuksen uupuminen, voivat kesällä olla vähän hikiset. Taskut on sommiteltu jännästä, mutta toimii 👌
Anonyymi 17.3.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea tuote
Takashi S. 4.11.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Se oli nopea ja kohtelias pakkaus. Käytän sitä uudestaan. Kiitos.
Anonyymi 11.5.2020
Yleisarvosana
Nimimerkki Olzzu 15.3.2022
Pitempi aikainen käyttö ei muuta edellistä kommenttiani: Parhaat housut jotka olen hankkinut hintaluokassaan. Polvitaipeen velcrot on käytössä pehmentynyt niin, ettei ne paina enää jalkoihin. Tuplatikkauksia monin paikoin eikä housut ole hajonnut mistään. Taskut sopivan kokoiset ja laajentuu riittävästi. Huomiona se, että persuksen ja sisäreisien joustokangas on ohutta ja läpäisee tuulen. Eli, kesällä tuuletus toimii, talvella taas persus voi jäähtyä liikaakin... Polvi insertit paikallaan hiostaa polvia, mutta käytössä insertit toimii juuri niinkuin pitää.
Nimimerkki Olzzu 6.5.2021
Alunperin menin katsomaan Clawgearin housuja, koska ne vaikutti muutamilta ominaisuuksiltaan fiksummilta kuin Direct Actionin Vanguard: Polvi-inserttien paikoilleen laittaminen taphtuu Operator Pantsissa kuminauhojen avulla. Olin nimittäin epäileväinen, että Vanguardin polvitaipeen tarrat ei toimi kovin hyvin. Kuitenkin, päädyin ostamaan Vanguardit, koska ne on aivan törkeän tyylikkäät pantsit cryen multicamina ja kangas ja leikkaus parempi kuin Operator Pantsissa. Aivan sairaan siistit housut. Polvitaipeen tarrat toimii erinomaisen hyvin siinä mielessä, että insertit on juuri oikeassa kohdassa. Tarroissa on kuitenkin yksi merkittävä miinus: Ne painaa polvitaipeeseen kun kyykistyy. Tästä huolimatta, en missään nimessä vaihtaisi toisiin housuihin: Vanguard on tyylikkäin taktinen housu, tai housu ylipäätään, mitä olen jalkoihini laittanut. Jos siis mietit erivaihtoehtoja, jälleen on viisautta mennä paikan päälle ensin kokeilemaan, eikä tilata kotiin pelkästään kuviin tukeutuen. Varuste.Netissä/Viranomaisessa sain myös hyvää palvelua.