Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Jobe SUP Aero Neva 12.6 paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.4.2024
Yleisarvosana
Jarkko L. vahvistettu ostaja, 22.7.2023
Yleisarvosana
Hommasin pidempiä melontoja ja retkeilyä ajatellen tämän ja hyvin ja varsin vauhdikkaastikin kulkee etenkin tyynemmällä säällä kuormattunakin. Pisteet pois laadusta tai laadun tarkkailusta ainakin. Jobe kovasti laatuansa mainostaa ja miten käytetään heat bonded technologya ym. mutta eipä estänyt saumavuotoa nämä menetelmät. Ilmaa pääsee vain vähän kerralla, jota ei lyhyellä kokeilulla edes huomaa mutta pitemmillä reissuilla paineet putoaa jo alle valmistajan suosituksen. Nyt sitten on odoteltu n. viikon verran takuuprosessia valmistusvirheestä ja tähän se loppuaika lomasta varmaan kuluukin juuri vesille pääsemättä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Kristiina P. vahvistettu ostaja, 5.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.7.2022
Yleisarvosana
Vuoden verran suppailleena hankin tämän laudan toiseksi laudaksi, kun kaipasin hivenen nopeampaa lautaa vanhan lisäksi ja Neva on osoittaunutut juuri toiveideni mukaiseksi. Lauta on itselleni (oma pituus n. 165 cm) sopivan leveä, tätä on mukavampi meloa kuin 32" levyistä lautaa. Neva on kuitenkin vakaa ja sopii myös rentoiluun ja hengailuun. Olen saanut tähän jopa leveämpää lautaani paremman tuntuman, joten tuntuu sitäkin tukevammalta. Lasikuituinen mela on huomattavasti alumiinista kevyempi ja mukavampi käyttää. Parin viikon kokemuksella ei ole laudasta pahaa sanottavaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.7.2021
Yleisarvosana
Laudan sai nopeasti, se oli huippua! Neva on minulle nyt lautojen lauta, liikuu vakaasti, suoraan, helposti, ei ole yhtään kiikkerä. Reppu hyvä, mahtuu kaikki tarvitta kimpsu ja kamsu laudalle retkellä että ovan vedeltä turvassa. Tosi tyytyväinen olen
Hannele R. vahvistettu ostaja, 4.9.2020
Yleisarvosana
Hyvin liukuva lauta, tukeva ja suuntavakaa. Kulkee pienessä aallokossakin melko mukavasti. Hieman kömpelö kääntää pienessä tilassa, mutta niin kai ovat kaikki muutkin pidemmät laudat. Kenties kiinnitysnaurut voisivat olla hiukan "tilavammat", jos on tarvetta ottaa mukaan enemmän tavaraa pidemmälle retkelle.
Markus K. vahvistettu ostaja, 13.6.2020
Yleisarvosana