Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Jobe SUP Aero Neva 12.6 paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kristiina P. 5.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 7.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 23.7.2022
Yleisarvosana
Vuoden verran suppailleena hankin tämän laudan toiseksi laudaksi, kun kaipasin hivenen nopeampaa lautaa vanhan lisäksi ja Neva on osoittaunutut juuri toiveideni mukaiseksi. Lauta on itselleni (oma pituus n. 165 cm) sopivan leveä, tätä on mukavampi meloa kuin 32" levyistä lautaa. Neva on kuitenkin vakaa ja sopii myös rentoiluun ja hengailuun. Olen saanut tähän jopa leveämpää lautaani paremman tuntuman, joten tuntuu sitäkin tukevammalta. Lasikuituinen mela on huomattavasti alumiinista kevyempi ja mukavampi käyttää. Parin viikon kokemuksella ei ole laudasta pahaa sanottavaa.
Anonyymi 7.7.2021
Yleisarvosana
Laudan sai nopeasti, se oli huippua! Neva on minulle nyt lautojen lauta, liikuu vakaasti, suoraan, helposti, ei ole yhtään kiikkerä. Reppu hyvä, mahtuu kaikki tarvitta kimpsu ja kamsu laudalle retkellä että ovan vedeltä turvassa. Tosi tyytyväinen olen
Hannele R. 4.9.2020
Yleisarvosana
Hyvin liukuva lauta, tukeva ja suuntavakaa. Kulkee pienessä aallokossakin melko mukavasti. Hieman kömpelö kääntää pienessä tilassa, mutta niin kai ovat kaikki muutkin pidemmät laudat. Kenties kiinnitysnaurut voisivat olla hiukan "tilavammat", jos on tarvetta ottaa mukaan enemmän tavaraa pidemmälle retkelle.
Markus K. 13.6.2020
Yleisarvosana