Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Kameralaukut ja reput‪» Ei-vedenpitävät‪» Evoc Hip Pack Capture 7L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Pertti L. 2.9.2021
Yleisarvosana
Moa H. 27.2.2021
Yleisarvosana
Martin H. 20.11.2020
Yleisarvosana
Koska tämä on ainoa (?) Omistettu kameran vyötärölaukku pyöräilyyn, voit antaa sille parhaan arvosanan. Useimmat asiat ovat hyviä ja hyvin harkittuja, mutta koska minulla on jo toinen Evoc-vyötärölaukku, en voi auttaa, mutta olla hieman pettynyt joihinkin yksityiskohtiin, jotka on poistettu ilman järkevää syytä. Ensinnäkin tällaisella suurella pussilla tulisi olla sama leveä vyötärönauha kuin pienemmällä pussilla. Täällä jos on tarvetta. Se sopii joka tapauksessa melko mukavasti, mutta laajempi on tietysti parempi. Toiseksi sivulokerossa ei ole avaimen turvajohtoa, kuten pienemmässä mallissa. Ikään kuin et yhtäkkiä tarvitsisi avaimia kanssasi vain siksi, että sinulla on kamera? Itse pussissa ei ole erillisiä osastoja. Siksi sinun on varastoitava muut tavarat mukana toimitettujen väliseinien avulla. En kuitenkaan löytänyt yhdistelmää, joka sopisi minulle, mutta minun piti poimia sivuseinät muista pusseista, jotka minulla on (yleensä saman tyyppinen tarranauha). Toisella puolella on tasku pullolle, mutta ei toisella puolella. Miksi? Se on pienemmällä. Lisäksi kaksi pussia puristavaa hihnaa asetetaan tiukemmin pullon taskuun, niin että pullo puristuu myös, jos haluat pussin istuvan paremmin. Ei hyvää ratkaisua. Laukku on hyvä ja kohtuuhintainen, mutta toivottavasti päivitettynä versiona on useita parannusmahdollisuuksia. Tällä hetkellä ei ole vaihtoehtoja, joten olin ostanut saman uudelleen. Mahdollisuus ottaa järjestelmäkamera mukanasi sotkuisen polkupyörän aikana on erittäin sen arvoista.
Tomi S. 10.10.2020
Yleisarvosana
Kimmo K. 15.4.2020
Yleisarvosana
Erinomainen liikkujan pussukka
Håkan B. 4.2.2020
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen - laukku on siellä, missä sen pitäisi olla, siinä on MFT-kamera ja joitain linssejä + vesiväärennös + kolmijalka tai jotain muuta, joka on kiinnitetty pussin alle. Laukussa on sadesuoja. Hihna on helppo säätää ja laukussa on myös "venttiililäpät", jotka on helppo kiristää (ne vaikuttavat, kun pussi on hieman painavampi). Pääset nopeasti kameraan keventämällä hihnaa hieman ja ottamalla pussin vatsaan. Täyteen ladattu, et voi juosta pussin kanssa, koska se pomppii vähän - mutta vaellus menee hyvin. Pyöräilyn pitäisi toimia myös silloin. Se toimii helposti pussin kanssa. Vedä tähti hihnan takia - Evoc hip pac pro ei ole kameralaukku, mutta sillä on parempi hihna. Jos olisin voinut kokeilla molempia laukkuja kotikaupungissani, se olisi voinut olla PRO. Mutta nyt kamera ja linssi pakattiin ja suojataan pyörä-, vaellus- ja hiihtomatkoilla. Näihin tarkoituksiin pussin pitäisi tulla suosittu.