Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Kevät-, kesä- ja syyskäyttöön‪» RAB Solar 2‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jouni G. 26.12.2021
Yleisarvosana
Tilasin XL-pussin kolmen vuodenajan untuvapussin pariksi talvikäyttöön ja toimii siinä tarkoituksessa oikein hyvin. Kuitupussiksi pakkautuu pieneen, eikä painokaan ole aivan mahdoton. Vaikuttaa muutenkin laadukkaalta tuotteelta ja vetoketjut ym. toimivat hyvin.
Valerio M. 19.12.2021
Yleisarvosana
Suuri makuupussi, erittäin mukava ja lämmin. Yksityiskohtiin kiinnitetään vaikuttavaa huomiota.
Satu P. 13.8.2021
Yleisarvosana
Laatua hintaan nähden. Kaksi pussia saa yhteen kun valitsee oikean ja vasemman vetskan.
Riikka T. 22.5.2021
Yleisarvosana
Yhden yön kokemuksella n. +5 asteessa vilukissa-tytär heräsi aamuyöllä riisumaan toista paitaansa. Eli hänelle just hyvä. Itsellä menisi varmaan ilman lisävaatetusta todennäköisesti siis confort-asteissa vielä vallan mainiosti. Kesän lämpimille öille kenties jo tämän kokemuksen peristeella liian lämmin ja ohuempi & kevyempi pussi mielummin kantoon.
Juho S. 5.8.2020
Yleisarvosana
Pussi vaikuttaa oikein laadukkaalta ja lämpimältä. Hyvät kiristykset ja lämpökaulukset. Syksyn pakkasia tässä odotellaan että pääsee kokeilemaan lämpöarvoja kunnolla.
Nimimerkki eräjorma 1.3.2022
Hyvä kesäpussi kylmillekin öille ja varauksella pikkupakkaselle.Testasin -5:n asteen pakkasessa ja sain nukuttua aika hyvin,vaikka vähän vilu tuli jaloille.