Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Housut» Vaellushousut» Naisten» Fjällräven Kaipak Trousers Curved Womens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hanna K. 17.12.2020:
Yleisarvosana
Suvi P. 4.10.2020:
Yleisarvosana
Ville M. kirjoitti 3.7.2020:
Yleisarvosana
Partio ym. retkiä harrastava tytär on näihin oikein tyytyväinen. Vähän kevyemmät ja edullisemmatkin kuin vaihtoehtona harkinnassa olleet Fjällräven Keb Trousersit.
Elina H. kirjoitti 3.6.2020:
Yleisarvosana
Täydellisesti istuvat housut! Minun on vaikea, lähes mahdotonta, löytää housuja, jotka istuvat vyötäröltä hyvin. Kokoni on 32-34; ja lähes poikkeuksetta vyötärölle selkäpuolelle jää hirveästi löysyyttä, vaikka reisistä ja lantiosta ovat sopivat, niin että pitäisi käyttää vyötä, ja vyö ruttaa kangasta ikäville poimuille, jotka painavat ja silti on tunne, että housut valuvat. Mutta nämä curved Kaipakit istuvat NIIN hyvin, nousevat takas ylös ja ovat edestä selvästi matalammat, niin eivät paina vatsaa esim. kumartuessa, eikä vyötä tarvita. Kevyet ja notkeat päällä. Ostin heti toisetkin!
Tiina K. kirjoitti 25.3.2020:
Yleisarvosana
Miellyttävä käyttää kun haaraosa hengittää hyvin.
Nimimerkki Elina71 kirjoitti 27.5.2020:
Tämä curved malli istuvuu täydellisesti ! Olen kokoa 32-34 (farkut 25”) ja ongelmana on, että housuissa jää aina liikaa väljyyttä vyötärölle selän puolelle, kun reisistä/lantiosta on sopiva koko, ja Jos köyttää vyötä se painaa ja hiertää esim kyykistyessä. Mutta nämä housut tuntuvat niin omilta heti! Tyttärelläni on samat koon 34 housut ja yleensä siis on samat ongelmat housujen kanssa , mutta on myös erittäin tyytyväinen näihin. Ostin heti kahdet🙈