Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Kuoritakit‪» Miesten‪» Haglöfs L.I.M Jacket Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.9.2021
Yleisarvosana
Jukka K. 17.8.2021
Yleisarvosana
Loistava kevyt kuoritakki!
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Hyvä takki, tosin ei tarkoitettu mihinkään päivittäiseen käyttöön. Selvästi kaikessa on mietitty painon säästöä ja kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Tämä näkyy mm. kainalovetskareiden puutteena, kiristysnarujen ja muiden muoviosien kutistamisena ja todella ohuen päälimateriaalin valintana. Itseäni tuo kainalovetskareiden puute hieman harmittaa, kun vääjäämättä heikohkosti hengittävän kuoren sisällä tulee hiki.
Henrik K. 16.6.2021
Yleisarvosana
Todella kevyt, hyvän mallinen ja mukava pitää päällä.
Kimmo H. 4.5.2021
Yleisarvosana
Loistava, yksinkertainen ja kevyt. Pakkautuu pieneen tilaan ja toimii. Saisi 5 tähteä jos Haglöfs olisi pidättäytynyt vanhemmassa mallissa. Ongelmaksi nyt muodostuu peukaloreikien uupuminen hihoista. Nämä olivat vanhassa mallissa ja todella hyvä lisä. Hihat pysyy paikallaan kun rinkkaa heittää selkää. Suojaavat ranteita ja mahdollistavat takin hyvän käyttämisen pahemmissakin keleissä.
Anonyymi 2.4.2021
Yleisarvosana
Erinomainen pyöräilyyn.
Reko V. 14.1.2021
Yleisarvosana
Topi K. 30.12.2020
Yleisarvosana
Laadukas tuote. Ei paina juuri mitään ja pakkautuu pieneen tilaan sitä hetkeä varten, kun sade yllättää. Itse hankin tuotteen perhokalastuskäyttöön: Kulkee huomaamatta mukana liivin selkätaskussa ja on tarvittaessa nopea pukea päälle.
Dick P. 16.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä kestävä ja mukava, sitä voidaan mahdollisesti parantaa peukalon silmukoilla