Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Metsästysreput‪» Selkäreput‪» Eberlestock Bandit Pack (H31)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Olaf H. 20.9.2022
Yleisarvosana
Huippulaatua, huipputyötä 👌 Tyypillinen Eberlestock ☝️ Minulle yksi markkinoiden parhaista päiväreppuista 🤩
Anonyymi 29.7.2022
Yleisarvosana
Tämä reppu on ihan omiaan, kun ei tarvita mahottomasti tavaraa matkaan. Reppu on ollut itselläni toistaiseksi vain kalastus/erästely käytössä, mutta soveltuu kyllä varmasti paljon muuhunkin. Repun etupuolella olevan läpän alle saa takin ja haavin, ja sivutaskuihin menee kirves, retkisaha ja vapaputki - eikä tee edes tiukkaa. Sivutaskut ovat yllättävän isot. Päätaskun saa kätevästi kokonaan auki, kunhan aukasee läpän klipsit. Helpottaa kummasti tavaroiden pakkaamista ja organisointia. Taskun sisäpuolella on useampi pieni tasku, joihin saa vaikka perhorasiat tai sääskimyrkyt kätevästi. Viimeistely on timanttia, kuten muutkin Eberlestockin tuotteet. Suosittelen kaikille jotka etsivät näppärää, mutta lujaa pikkureppua.
Anonyymi 26.7.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukava päiväreppu metsästykseen ja muuhun ulkoiluun. Erittäin kevyet mutta kestävät materiaalit. Ostaisin sen uudestaan.
Timo K. 29.5.2022
Yleisarvosana
Todella kova pikkureppu päiväretken eväille jne. Katu-uskottava myös urbaanissa ympäristössä. Istuu hyvin selkään esim maastopyöräretkillä. Suosittelen.
Petteri L. 18.5.2022
Yleisarvosana
Kiva pikku reppu kameralle kun esimerkiksi kiipeää tunturille tai matalalle vuorelle. Sivutaskuihin mahtuu litranen HydroFlask juomapullo.
Anonyymi 24.2.2022
Yleisarvosana
Hyvä päiväreppu metsäreissuille! Camelbakin, eväät ja taukotakin saa hyvin mahtumaan. Itse sain kaiken tarvittavan mukaan, ja koko kapasiteettia ei vielä ole tullut kokeiltua. Kuitenkin aika pieni ja kapea, niin kannattaa miettiä mihin käyttöön tarvitsee.
Anonyymi 15.2.2022
Yleisarvosana
Päiväreppu on lähes odotettu. Lumen ja veden repun sivuissa olevat pussit keräävät, joten ihmettelen miksi taskujen pohjassa ei ole pientä aukkoa josta vesi valuu pois. Hieno väri👍
Anonyymi 15.2.2022
Yleisarvosana
Wouter J. 15.2.2022
Yleisarvosana
Upea päiväreppu, vankka rakenne ja täynnä toimintoja
Felix K. 27.1.2022
Yleisarvosana
Paras reppu! Käsittely ja yksityiskohdat täydellisiä. Koko kuten kuvittelin.
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 18.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 26.2.2021
Yleisarvosana
Laadukas ja näppärän kokoinen