Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» Hoka Speedgoat 4 Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 23.4.2022
Yleisarvosana
Mika L. 28.10.2020
Yleisarvosana
Huipputennarit! Näistä oon oikiasti tykänny. Mun suosikkikengät poluille.
Seppo K. 21.8.2021
Yleisarvosana
Olin käynyt viimeisen vuoden aikana jalkaongelmien takia viidellä fysiolla, yhdellä yleislääkärillä ja yhdellä ortopedilla. Ongelma oli, että kantapää, akillesjänteet ja pohkeet kipeytyivät jo 3km kävelystä. Myös pyöräilyssä jalkapohjat tulivat helliksi. Poikani käydessään kehui näitä ostamiaan kenkiä. Koska meillä on saman kokoiset jalat, lainasin kenkiä koelenkille. Tulos oli hämmästyttävä, ei mitään kipuja kävelyssä, eikä jälkeen päinkään. Tilasin saman tien samanlaiset kengät. Lenkkeiltyäni niillä pari viikkoa, ja tilasin toiset, lähinnä yleiskäyttöön ja toiset sitten lenkeillä. Jalkaongelmat loppuivat siis näiden kenkien myötä. Näissä on erittäin hyvä kantapään vaimennus, samoin kuin päkiän vaimennus. Askel rullaa mukavasti, mutta ei häiritsevästi, kuten joissain keinupohjaisissa kengissä. Nyt olen alkanut googlaamaan, tuleeko täysin vastaavalla pohjatekniikalla olevaa varrellista goretex-kenkää syys-ja talvikäyttöön. Ostaisin heti, mutta yhdet😀. Myös nastoilla olevat kiinnostaisi. Suosittelen!
Anonyymi 29.7.2021
Yleisarvosana
Viktor A. 27.7.2021
Yleisarvosana
+ vaimennus + pito + lisäsi km / min, kun ostin kengät -lämpö / huonosti tuuletettu -melko ruma (mutta se on hyvin henkilökohtaista)
Andreas P. 21.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 21.7.2021
Yleisarvosana
Istuu erittäin hienosti jalalla. Ihana käyttää kaikilla pinnoilla.
Juha S. 8.3.2021
Yleisarvosana
Näillä kengillä sain hieman ongelmalliset polveni vähitellen tottumaan juoksemiseen. Aiemmilla jalkineilla en ole voinut nousujohteisesti pidentää juoksumatkoja edes maastossa, tiellä puhumattakaan, koska polvien kipeytyminen on vaatinut liian lyhyitä lenkkejä ja liian pitkiä palautuksia tottuakseen tähän. Minulla ongelma maastossa on ollut alamäkeen juostessa keskijalan tömähdys, vaikka kanta olisikin hyvin vaimennettu. Näissä myös keskijalan vaimennus on riittävä. Pohja saattaa kyllä kulua vähän normaalia nopeammin koska on myös sivusta melko pehmeä, mutta minulle kyllä toimii silti täysin hintansa edestä. Sitten uudet jos kuluvat loppuun!
Anonyymi 26.2.2021
Yleisarvosana
nopea toimitus ja erittäin mukavat kengät .... tilaa muita tuotteita uudelleen tulevaisuudessa.
Andrew T. 30.1.2021
Yleisarvosana
Kevyt, suuri syleily ja tuki.
Anonyymi 7.10.2020
Yleisarvosana
Janne V. 26.7.2020
Yleisarvosana
Halusin polkujuoksukengän, jossa on tukea ja vaimennusta sen verran, etten tarvitse erikseen kenkää sorapintaisille kuntopoluille. Hyvä yleiskenkä, josta pitkään vaivannut akilleskin on tykännyt.
jonas p. 9.6.2020
Yleisarvosana
Mukava ja erittäin pitävä erittäin tyytyväinen
Antti L. 7.5.2020
Yleisarvosana
Tuote vastasi myyntiesitteessä esitettyjä ominaisuuksia. Toimitusketju tilauksesta toimituksen seurantaan ja itse toimitukseen pelasi hyvin, toisin DHL ilmoitti, että lähetys on tulossa, voit kääntää lähetyksen lähimpään postiin ja niin tein. Kuitenkin DHL kuljettaja soitti, että olen tuomassa pakettia, missä olet, satuin olemaan lähimailla ja homma meni OK...DHLlle kuitenkin pitkä miinus, kun markkinoivat palvelua, joka ei sitten toiminutkaan, kuten ilmoittivat toimivansa.
Antti M. 1.5.2020
Yleisarvosana
Kengät ovat kevyet, tukevat ja tuntuvat kestäviltä. Muutaman viikon käytön jälkeen jalat vielä joutuvat tottelemaan uuteen lestiin ja profiiliin, mutta uskon että ajan kanssa pienistä jalkapöydän kivuista päästään eroon.
Filip S. 29.4.2020
Yleisarvosana
Kerrassaan fantastiset kengät. Toimivat poluilla ja myös maastossa hyvin. Hyvä pito ja valmennus. Suosittelen!
Juho K. 27.4.2020
Yleisarvosana
Tuttua speedgoatia tarvittavilla parannuksilla. Nopea ja pitävä kenkä polkujuoksuihin.
Joonas H. 30.1.2020
Yleisarvosana
Huippukengät poluille.
Marko O. 17.1.2020
Yleisarvosana
Jani S. 15.12.2019
Yleisarvosana
Loistavat kengät! Toimii alustalla kuin alustalla.