Lajit‪» Leijasurffaus‪» Valjaat‪» Ozone Connect Water V2 Harness‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Frank D. 8.7.2021
Yleisarvosana
Suuri valjaat, jos etsit jotain erittäin kevyttä ja sujuvaa liikkuvuutta samalla kun teet liikkeitä. Minulle täydellinen valinta foliointiin ja aaltoilemiseen. En henkilökohtaisesti pidä useimpien nykyaikaisten leijavaljaiden oikeasta tuesta edes liukusäätimen avulla. otsoni liikkuu kokonaan ajosta vasemmalle tietyssä kulmassa, jos teet jibimalmikytkimen asennon aallon, joka antaa silti hyvän yhteyden leijaan. Tämä valjaat toimivat hyvin myös purjelautailuun.
Nicola Z. 15.9.2020
Yleisarvosana
Erinomainen palvelu! Neuvon.
MICHEL B. 20.1.2020
Yleisarvosana
Ostettuani useita valjaita ilman menestystä ei ole valokuvaa, tämä malli vastaa tarkalleen mitä etsin. Purjehdin leidissä (olkaimeton surffaus, kaksoiskärki, folio) vapaalla tyylillä heiluttamalla tätä valjaita: - pysyy paikallaan, koska se ottaa lantion muodon. - ei häiritse liikkeitä. - melkein unohdamme käyttää sitä, koska se on niin kevyt. PÄÄTELMÄ: Älä epäröi kavereita! maksa hinta. LAATU ja MUKAVUUS ansaitsevat sen ja lisäksi vältät loukkaantumiset, jotka johtuvat valjaista, jotka liikkuvat pienen väkivaltaisen laskeutumisen aikana!