Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Anatomiset» Naisten / lyhyet mallit» Osprey Kyte 46»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Konstantin G. 22.4.2021
Yleisarvosana
Hieno reppu
Mia L. 15.4.2021
Yleisarvosana
Ihana, tarpeeksi suuri reppu. Istuu selkään tosi hyvin, ja remmeillä saa säädettyä reppua pienemmäksi tai suuremmaksi. Monipuoliset säädöt ja mitoitus naisen kropalle. Osprey ei pettänyt tälläkään kertaa :)
Joaquín B. 6.11.2020
Yleisarvosana
Odotettu laatu, erinomaiseen hintaan
Jasmin K. 5.5.2020
Yleisarvosana
Tuote on ihanan kevyt kuten toivoinkin ja sen tilavuus on oikein sopiva pidemmillekin ulkomaanreissuille taikka vaelluksille, joiden yhteydessä kantokapasiteetti on rajallisempi jo aivan muista syin kuin vain repun tilavuudesta. Vielä en ole tätä pidemmillä matkoilla kuin painavempien kantotaakkojenkaan kanssa testannut, mutta netistä lukemieni arvostelujen pohjalta oletan tämän tukevuuden & muiden ergonomisten etujen tarjoavan oikein miellyttävän ja geneerisesti varsin etuoikeutetunkin kantomukavuuden. Tähänmennessä nähdäkseni ainoa pieni, mutta helposti fiksattava, pikkumiinus on se ettei rinkan sivuilla ole kuin yhdet napsuhihnat per puoli, vaikka makuupussien & -alustojen ja tenttojen kuljetus kyllä todella vaatii kahdet. No vähintäänkin pidemmillä kaupunkivaelluksilla, ja kyllä ensisijaisesti aivan muutoinkin. Erikoista että näin laadukkaasta tehopakkauksesta on kyseinen seikka jätetty huomioimatta. :o Ensiarvioni: 4,5 tähteä.
Pia P. 25.4.2020
Yleisarvosana
Useilla sekä lyhyillä että pitkillä reissuilla ehtinyt jo olla käytössä. Tarkoituksella ladattu myös painoa vastaamaan pidemmän vaelluksen kuormaa. Oikein hyvin istuu omaan selkään ja vakiintuneet kamat sujahtavat sisään. Mukava kantaa kunnollisten pehmusteiden ansiosta. Toiminnalliset osiot loistavat, vastaavat hyvin omia tarpeita: pari erillistä pienempää taskua, lantiovyön taskut, sauvapidikkeet ja kengurutasku. Laadukkaat oloinen kuten Ospreyn kamat yleensäkin. Ei mitään valittamista tästä tuotteesta.
Jenni T. 28.9.2019
Yleisarvosana
Erinomainen hankinta. Muutaman viikon reissuun todella hyvä (ja toki pidemmäksi aikaa, jos voi pestä pyykkiä matkalla) ja lentokoneessa toimi hyvin käsimatkatavarana. Sisätila on yllättävän tilava, mukava kantaa selässä ja ulkonäkö myös nätti.