Lajit‪» Metsästys‪» Ampumatuet‪» Radalle‪» Caldwell The Rock Jr.‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Riku S. 25.12.2021
Yleisarvosana
Jämäkkä tuki. Itse asepussi tuppaa luistelemaan sivusuunnassa, siksi laitoin alumiiniprofiilista tuet estämään sivuttaisliikkeen. Koronsäätöratas voisi olla vähän isompi.
Juhani E. 21.9.2021
Yleisarvosana
Iso-veli on varmasti parempi laite jos huippu tarkkuutta haetaan aseelle. Mutta kyllä tälläkin pärjää niin ampumaradalla kuin vaikka ojan penkalla tai kankaalla kivääriä satunnaisesti kohdistettaessa. Pienikokoisena laite on helppo ottaa kaikkialle mukaan. Vähän hintelän oloinen, joten huipputarkuuden hakuun ei tämä tuki ole tosiaankaan riittävän tukeva. Korkeussäätöä on laitteessa vähän hintsusti ja niinpä säätövara onkin pari kertaa riittänyt juuri ja juuri. Säädöt toimivat ihan mallikkaasti. Laadukkaan oloinen pieni laite kuten nimikin jo kertoo. Suosittelen esim. metsästysreissuille mukaan perän alle laitettavan tukipussin kera - niin tarkkuuden tarkistaminen onnistuu erinomaisesti aina tarvittaessa ja kaikkialla.